Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kuroko no Basuke anime és...

Lanaa11 kérdése:

Kuroko no Basuke anime és manga között vannak eltérések?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy esetleg vannak olyan jelenetek amik a mangában benne vannak, viszont az animében nem? :) mennyire éri meg elolvasni a mangát? Végülis sportról van szó, ami animében érdekesebb. De aki olvasta a mangát, az kérem írja le a véleményét. :) és még egy kérdés, a mangában sincs semmi arról, hogy esetleg Kuroko viszonozza Momoi érzéseit? :)

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)

2016. ápr. 11. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem láttam/olvastam a Kurokot (nem is fogom, Isten ments), de elárulok neked egy titkot: ha egy animét mangából készítenek, MINDIG van olyan jelenet, vagy akár egész fejezet(ek), ami(k) az eredetiből nem kerül(nek) át az animációba. Ugyanígy sok esetben van olyan, amikor az animében van olyan jelenet/epizód, ami az eredetiben nem szerepel - ezt hívjuk fillernek.
2016. ápr. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!