Tudnátok nekem hasonló shounen-ai animét ajánlani, aminek van érzelmi tartalma? (bőv. Lent)
Sziasztok!
Nagyon szeretnék már egy jó shounen-ai animét végignézni, remélem tud valaki segíteni ebben, mert ami azt illeti, nem vagyok túl jártas a ténában (-:
Szóval valami olyasmit szeretnék mindenképpen, ani nem csak annyiról szól, hogy "két fiú és hű, de helyesek meg aranyosak együtt"-tipusú, hanem van benne valami érzelmi töltés, történeti háttér vagy mondanivaló (-: Gondolom eddig azért még nem lenne olyan nehéz ilyet találni, de én most kifejezetten keresnék valami olyat, amiben az egyik fél kicsit mogorva a másik pedig ártatlan vagy életvidám (nem feltétlenül reálisan fiús, de azért nem is lány) karakter. A mogorva alatt akár enyhe tsundere is érthető, bár nem sok ilyen karit láttam még :D A lényeg az, hogy szeretnék elolvadni az érzelmektől, ahogy az anime alatt felépül a kapcsolatuk.
Ha példát kellene mondanom, ilyesmi volt talán a No.6 vagy a K-projekt, csak ugye ott pont a szerelmi szál volt az, ami maximálisan a háttérbe szorult, ezért talán nem is shounen-ai ez a két anime.
Nos, nem tudom ez mennyire volt kivehető, de ha valaki tud modani valami hasonlót, annak nagyon megköszönöm! (-: ^^
Nem shounent keresek, bocsánat ha félreérthető volt! Shounen-ai az, csak nem jó példákat hoztam, lehet.
Viszont a Sekai ichi hatsukoiért nagyon köszönöm, elkezdtem nézni és olyan jó! *-*
Spiritpact
Hybrid child
Super lovers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!