Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Toradora c. anime hogy...

A Toradora c. anime hogy végződik?

Figyelt kérdés

Lattam mar regebben, es nem ertettem par dolgot benne:

- a vegen Taiga miert ment el?

- Ami es Minorin kozott mi volt? Veszekedtek, majd kibekultek, vagy baratok lettek, vagy esetleg ez atment egy yuri animebe? :D

2016. ápr. 7. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Az hiszem az apja miatt ment el.

Leírtad mi volt, ennyi volt, nem ment át yuriba.

2016. ápr. 7. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért ment el hogy szembe nézzen a hibáival, fejlessze, jobban megismerje magát. Nekem ez jött le belőle.
2016. ápr. 7. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Senki nem nézte rendesen végig? :D Azért ment el,hogy fejlődjön Ryuji számára és hogy jobbá váljon neki,na de!Itt sokan azt hiszik,hogy ez a vége,de sokan nem tudják,hogy az ending után még folytatódik,mivel Taiga visszatér a suliba,szóval nem ment el sok időre,ahogy írta.Nézzétek meg,mert ezt sokan kihagyták. :D

Szerintem csak kibékültek és jó barátok lettek,ha már Taigaval nem bírt annyira lógni. :D

Amúgy csak szerintem hülyeség,hogy Minorin olyan gyorsan el lett felejtve?Mármint,hogy Ryuji őt kedvelte sokáig és hirtelen elis felejti és megy Taigához?!Nem tudom,de én szerintem Minorin mellett döntöttem volna. :D

2016. ápr. 8. 01:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Én is amúgy minorin párti voltam, de legkésőbb akkor, mikor lecseréltèk az openinget már látszott, hogy mi lesz :D

2016. ápr. 8. 06:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már az elejétől gondoltam,hogy Taigaval jön össze,ez mindig így van. :D Nisekoiban is pont ugyanaz a helyzet,Chitogeval jön össze csak lesz a végén egy csavar(ami most van a mangában).Persze csak annak írom,aki nézi. :D
2016. ápr. 8. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
VN végén összeházasodnak és gyereke is lesz.
2016. ápr. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!