Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime vagy cs-go?

Klauszivi kérdése:

Anime vagy cs-go?

Figyelt kérdés
Pasim nagy cs-go mániás én meg animés. Azon vitatkoztunk hogy melyiket szeretik a többen. Szerintem az animét de szerinte a cs-got. Szerintetek? Ti melyiket szeretitek?

2016. ápr. 4. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Én meg mindkettő vagyok XD

És szerintem ha az összes japán/külföldi rajongót beszámoljuk, akkor az anime népszerűbb.

2016. ápr. 4. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

CSGO az egyik legjátszottabb Esport játék. (Elég nevetséges de így van.)

Anime meg még mindig egy szubkultúra.

2016. ápr. 4. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Animét, sokkal többen.

CS Goból eddig 17 milliót adtak el.

Animék esetében pedig 1-1 sikeresebb sorozatból szoktak ennyit eladni - és tudjuk, hogy több ezer anime sorozat van.

Arról nem beszélve, hogy sokan nem is vesznek DVD ket csak neten vagy TVben néznek animét.

Másik pl facebookon legnagyobb animés oldalnak 2 200 000 követője van, CS Gonak 150 000.

Ez van, CS Go eltörpül az animés ipar mellett, animéket leginkább az összesített játék eladásokhoz lehet viszonyitani.

2016. ápr. 4. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

És akkor mangákról még nem is montam semmit, ez itt 1 hónap manga eladása.

[link]

CS Goval össze se lehet hasonlitani a kettőt.

2016. ápr. 4. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
16%
67% Kicsit buta vagy. :D
2016. ápr. 4. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Anime meg még mindig egy szubkultúra."

Európában. De még ott sem hiszem, hogy összességében kisebb szubkultúra, mint konkrétan egyedül a CS:GO. A világon adásba kerülő rajzfilmek 60%-a anime. Egyetlen ország több rajzfilmet termel, mint a világ többi része együtt véve. Biztosan nem azért, mert nincs piaca. A világon forgalomban lévő multi orientált játékok mekkora része CS:GO? Ha az összes MMO-MOBA-eSport játékot mondaná, akkor igaza lehet, de a CS:GO önmagában ehhez szerintem kevés.

Ha csak a mai Steam statisztikákat nézzük a csúcsponton 672 ezren játszották. Ha csak a DOTA 2-t állítjuk konkurenciának, akkor 40/60% arányban a DOTA népszerűbb. Ez Steam statisztika, 672 ezer játékos az egész világra. Ez nem olyan sok. Ezt szerintem Japán, egy 130 milliós ország önmagában simán verni tudja. Csak a magyar kereskedelmi adók képesek egy-egy műsoruknak akár negyed- sőt, félmilliós nézettséget produkálni. És itt az animéről van szó általában, nem egyetlen sorozatról és ehhez még hozzáadódnak a streamek és letöltések külföldről.

Szubjektív vélemény #1: Én nem szeretem a CS:GO-t.

Szubjektív vélemény #2: Ez egy gyerekes vita.

2016. ápr. 4. 22:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég egyértelmű, elég ha belegondolsz hogy melyik mióta létezik. Vannak akik egész életükben animéztek, a cs go meg azért limitáltabb közönséghez szól és koránt sincs ennyi ideje a piacon. Meg az anime egy szubkultúra mint már említették előttem, külön rendezvények vannak, rengeteg válfaj és sorozat. És most a mangát nem keverném bele, mert oké hogy szorosan kapcsolódik az animéhez, de a kérdésben nem ez volt:D De még magában az anime is jóval nagyobb közösség mint a cs go. Pedig az is nagy, de az összehasonlítás kiegyenlítettebb lenne, ha mondjuk a "gamer ipart" meg az anime+manga dolgokat néznénk egymás ellen, ott nem tudom melyik nyerne. De így egyértelmű. Amúgy mindkettő jó, bár a cs gos közösség nagyságrendekkel rosszabb (ha nem haverokkal játszol) mint az animés.
2016. ápr. 4. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:

# 5/7

Inkább te vagy a buta, kettőt össze se lehet hasonlítani, animékből és mangákból havonta több 10 milliót adnak el csak Japánban.

CS:Go-ból meg összesen 17 milliót eddig.

2016. ápr. 5. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nem játszom, de az elmúlt tizenhat évben elég sok animét láttam. (Középiskola elején lettem animés, az elmúlt tizenhat év onnan számítva.) Nyilván van, aki ezt szereti, van, aki azt, van, aki mindkettőt és van, aki egyiket sem.

A kérdésedre: én az animére szavazok

2016. ápr. 5. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
39%
ANIME imádom az animéket egyértelműen az AAAAAANIIIIIIIMEEEEEEE
2016. ápr. 5. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!