Igényes animét valaki?
Szeretem az animéket, de nagyon kevés tetszik igazán... Nagyon érzékeny vagyok a rajz stílusára. Olyasmit keresek mint a kamisama hajimemashita vagy a Vampire knight.
Az Elfen lied története nagyon tetszett, de csak diclonius ábrázolás tetszett.. a fiú anime nemigazán.De ettől még az egyik kedvencem :)
Hát ezt jól megkavartam... :D
Aki érti tudna hasonlót mondani?
Konkrétan milyen szempontból igényest? Kivitelezés, történet, vagy mi alapján keresel?
"Az Elfen lied története nagyon tetszett, de csak diclonius ábrázolás tetszett.. "
Ugorj inkább neki még egyszer ennek, vagy kérj segítséget, mert úgy látom, a fogalmazás nem az erősséged.
Az Elfen lied és a Vampire knight nem éppen az igényes kategória, de írok én hasonlóakat:
Btooom!
Deadman Wonderland
Mirai Nikki
Shiki
Blood+
Otome Youkai Zakuro
Inu x Boku SS
Ami szerintem tényleg igényes, és szép, ami talán tetszik neked:
Death Parade
Gosick
Fate/Zero
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Psycho-Pass
Seirei no Moribito
Barakamon
Kedves első. A fogalmazással semmi bajom nincs. Gondolom te sose követed el a szóismétlés hibáját.. :) Kicsit sietve tettem fel a kérdést ezért sikerült ilyen.. nyomira :I
Pont tegnap találtam rá egyre ami nézhetőnek bizonyul.. :D
De a másodiknak nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!