Gintama
Tiger & Bunny
Hataraku Maou-sama!
Ajánlok én neked egy animét: az életet
Nézz filmeket,sorozatok,de ami a legfőbb,tv-t!!! Szakadj el a géptől,mennj ki játszani,mennj barátokhoz,mennj a városba,annyi mindent lehet csinálni! Az anime olyan,mint a drog:nem lehet róla leszokni,és ráadásul rosszat tesz az elmének. Ha annyira szereted a japán kultúrát,tanulj kínaiul.
Amennyiben áprilisi tréfa : Nem túl kreatív, ráadásul egy nappal elkéstél.
Amennyiben komolyan gondolod: Engedd meg hogy megjegyezzem: A legsz*rabb utolsó hentai is jobb mint amit manapság a tv-ben adnak :)
És nem kéne elítélni minden animést, mert közel sem mindenki otthonülő. Aki meg az, ahhoz meg mi közöd van? Azt csinál a szabadidejében amit akar és amitől jól érzi magát.
Függővé meg csak annyira tesz az anime mint a normál könyvek/filmek. A hozzád hasonló szűk látókörű emberek felkapják az extremitásokat és általánosítanak. Ha valaki a Bosszúállókon meg a Star Wars-on nyáladzik, az meg teljesen rendben van..
Higyjétek el,láttam már animét,tv-ben,és mire tanít???
1.üsd,verd a măsikat
2.jajj,nyaljuk faljuk egymást!!!
3.nézd.én szebb vagyok,mint te! (A másik lány öngyi lesz)
Tehát,ha már filmek is vannak ilyenek,akkor miérr filmbe nézed meg inkább? Ne járj úgy,mint én,hogy csúfolnak azért.mert rajfilmeket nézel(2.-os voltam akkor)
De ha nem kell segítség,jól van. Remélem azért tanulsz,és nem baltázod el az életed. Addig jó,míg nem
Az a baj csak azt láttad ami a tv-ben ment. A televízió ritkán vesz értelmes dolgokat. Megveszik ami olcsó, és még eladható.
Mindenben vannak olyan szennyek amiket kerülni kell.(könyvek, filmek, sorozatok, animék közt is)
Tájékozódj mik azok amik értelmesek, mert vannak. Persze legtöbbjükkel tényleg csak az interneten találkozik az ember.
A 2 válaszolónak meg igaza van inkább nézzek animét mint a Tv-ben a barátok köztöt.
Egyébként meg nem szoktam olyan sok animét nézni mert ritkán találok olyat, ami tetszene pl a One Punch Man
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!