Csajszis, nőies cosplay ötleteket tudnátok mondani?
Figyelt kérdés
Annyi a ,,csavar" a dologban, hogy inkább törékeny alkatú karaktereket keresek, akikhez nem szükségesek különösen domború idomok~2016. márc. 30. 18:33
1/7 A kérdező kommentje:
Nem kell írnotok, hogy ,,olyat válassz, akit ismersz és kedvelsz" (általában ezt szoktam tenni), most direkt újakat szeretnék megismerni. :)
2016. márc. 30. 18:36
2/7 anonim válasza:
Nálad mi számít csajszis, nőiesnek? Mutatsz példát?
3/7 A kérdező kommentje:
A kérdésem konkrétan erről a rajzról jutott eszembe [link] de nehéz lenne megfogalmazni, mit látok benne. Igazából bármilyen női karakter jöhet, aki inkább nőies, mint kislányos, de nem kell hozzá nagy mell. :D Tényleg minden ötletre nyitott vagyok, származhat az adott szereplő animéből, videojátékból, MMORPG-ből (a LoL karaktereit egyébként szoktam is nézegetni, mert irtóra tetszenek, de akihez jó lenne az alakom, az küllemre inkább cuki, mint csinos.)
2016. márc. 30. 21:04
4/7 anonim válasza:
Jaaaaaa így értem :D szétnézek aztán visszatérek ha van valami
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, itt várok! :D (És előre is köszönöm, remélem, találsz pár ,,áldozatot"~)
2016. márc. 31. 00:08
6/7 anonim válasza:
Valamelyik Final Fantasy szereplő? Domború idom semmihez nem szükséges, attól hogy nagy a melle egy karakternek még beöltözhetsz kis mellel is, ez semmit nem ront rajta.
7/7 anonim válasza:
Black rock shooter karakterei szerintem megfelelnek a leírásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!