Tudtok mondani olyan karaktereket amiket cosplayezhetnék (többi lejjebb)?
Tobi: Naruto
Pein: Naruto
Zetsu: Naruto
Kisame: Naruto( a karddal együtt)
Ha nem csak anime jöhet akkor ezek:
Ghost Rider : Ghost Rider (szellemlovas: szellemlovas)
Ironman: Ironman
Batman: Batman (ha nagyon nehezet akarsz akkor a BatTank is)
Két arc: Batman Dark knight, Mindörökké Batman( én szerintem a dark kinght-os nehezebb)
Hulk: Hulk
Predator: Predator (Ragadozó)
JarJar Binksz (nem biztos, hogy így írják [sőt bizos, hogy nem így kell írni])Star Wars
Darth Sidious: Star Wars (rendes maszkal nem csak műanyagból hanem latexből) (nem kell annyira profi mert az eredeti 10000$
Grivious: Star Wars
Dr Doom: Fantastic four ( ha meg tudod szerezni a maszkját kérlek szólj, hogy hol szerezted)
Ben: fantastic four
bárki a fantasztikus négyesből
Maszk: Maszk (Jim Carry játsza)
Most ennyi jutott csak az eszembe aki nehéz deha van még ötletem írok
Mér ne lennének nehezek. Csinálj egy jó Zetsut. A fején lévő izét profin mecsinálni nem könnyű. Tobi hát ő tényleg nem a legnehezebb. De Kisame így kinézőt csinálj: [link]
Viszont van még ötletem:
Hiruko(nem írom ki mindnél ezek a Narutoból vannak) [mármint a báb]
Kyuubi
Orochimaru és Manda
Jiraiya és Gamabunta
Zabuza (neki a kardja nehézmég súlyilag is)
Kankuro és Karashu
Kabuchimaru köpeny nélkül
most ennyi jutott az eszembe
a Bleach, one piece-ból nem nagyon van nehéz
Uraboku-ból Giou Reiga
esetleg D.Gray-Man-ből próbálhatnád Allen/Kanda/Lavi közül valamelyiket, nem egyszerű (már csak tudom, volt részem az elkészítésükben..)
vagy pedig még Gintamából vannak jó cosplayek, a shinsengumi egyenruha szerintem messze nem könnyű.
Pandora Hearrts-ből talán Xerxes.
Togainu no Chi-ből Shiki.
Sengoku Basara - Date Masamune.
Sacred Seven - Tandouji Alma (harciszerelés)
nagyon hardcore de: Kore wa Zombie desu ka - Ayumu (rózsaszín harci szerelés xD)
Starry Sky-ból is megpróbálhatod az egyenruhát, nem tűnik könnyűnek.
Brave10ből Sasuke, Rokurou, vagy Kamanosuke.
de ami igazi kihívás lehet az Sesshoumaru. xD
Szerintem elég nehéz megcsinálni a Blue Exorcistből Mephisto Phelest (vigyázat, rószaszínes-lilás árnyalatú ruhák + fagylaltmintás esernyő xD) és Amaimont, de akár lehetnél a Death Note-ból Matt vagy Ryuk (tudom, elsőre furcsa lehet, de én már láttam Ryuk-cosplayt, és igen jól nézett ki :D). Asszem, innentől átváltok felsorolásra. :D
D.Gray-man - Marian Cross
Soul Eater - Giriko, Asura, esetleg Stein vagy Kid (utóbbi a két pisztolya miatt okozhat némi kihívást ^^)
Kuroshitsuji - Grell
Naruto - Kidomaru, Kimimaro, átokpecsét miatt átváltozott Sasuke
Nem igazán tudom, neked mi a nehéz (mert én pl. tegnapelőtt varrtam egy Naruto-beli ninjafejpántot, és olyan büszke voltam magamra, mert az sem volt egyszerű xD), de azért remélem, valamennyit tudtam segíteni. :))
kuroshitsudsi:ciel,alois
ouran high school host club
hellsingű: alucard (mert abbol kevés jó cosplay van)
final fantasy
princess tutu:uzura,edel-san, drosselmayer
lidérc földe:gép mesterek
alice és csodaországból:kalapos
Pl. :kurama és Sukuna
Naruto és itadori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!