Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen egy anime találkozó?...

Milyen egy anime találkozó? Mit szoktak ott csinálni? Az emberek hány %-a öltözik be?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam, de majd szeretnék menni, és érdekelne, hogy milyen. Illetve kell-e valami belépő és ha igen mennyibe kerül. Elég 'analfabéta' vagyok ezen a területen.

Előre is köszi a válaszokat!^^

2016. márc. 29. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Anime Conra gondolsz. :D Nagyon sok program van, és sokan szoktak cosplayezni, persze rengeteg olyan ember is van, aki nem öltözik be, szóval nem para ha nem akarsz beöltözni. Most volt a tavaszi con, nézd meg a honlapon milyen programok és árak voltak, ez kb mindig így szokott lenni.

[link]

2016. márc. 29. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Találkozón nem igen öltözik be senki, a tagok megnéznek pár rész animét, és megosztják az éleményeiket, véleményüket, esetleg kölcsönadnak egymásnak mangákat.

Te inkább az animecon-ra gondolsz (Magyarországon mostanában Mondocon, SakuraCon). Ott van belépő, bár a kisebb, a megyei conokon nincs. Elég drága, ha diák vagy, 2500-4500Ft között, de ezek e-három naposak szoktak lenni. (btw, Angliában drágább, egy napra 25font). Itt szoktak beöltözni is, de nem kötelező. Én eddig kétszer cosplayeltem, egyszer saját karaktert, egyszer meg saját karaktert, amit egy könyhöz találtam ki. (fandom OC)

2016. márc. 30. 15:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! *-*
2016. márc. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!