Mi az a Mondocon?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy általában milyen programok szoktak lenni, pontosabban miről szól. Ha valaki tud valamit a 2015-ös őszi Mondoconról, az konkrét dolgokat is írjon. (Mikor lesz, mi lesz a program, stb.)2015. szept. 23. 19:04
1/3 anonim válasza:
Cosplay, színdarabok, versenyek, kultúra, kockazóna ilyesmi.
Igazából egyszer kétszer éri meg elmenni, ugyan az minden, aki többször megy az valszeg csak cosplay miatt 90%-ban, vagy valamilyen versenyző.
2/3 anonim válasza:
Ami mindig lenni szokott.Karaoke,DDR,Cosplay,Konzol terem,amv verseny,rajzverseny,előadások,bemutatók.Árusok tömkelege és a Takebayashi sushi is ott szokott lenni.Régebben minden őszin és tavaszin ott voltam.Szerettem,mert volt egy feeling-je,és sok barátom volt akikkel csak itt találkoztam.
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok.A facebook-on minden infó fentvan róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!