Hetáliások! Ti kivel shippelitek Magyarországot?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy mint magyarok kivel shippelitek.2016. márc. 13. 10:36
1/13 anonim válasza:
Nem láttam a Hetaliát (rajta van a listán), de már csak történelmi okokból is Ausztriával.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Első egyébként én pont gyűlölöm Magyarország és Ausztria kapcsolatát a Hetáliában. Egyszerűen sértő szerintem, de persze ez magán vélemény :).
2016. márc. 14. 10:40
5/13 anonim válasza:
PruHun mert ez alap :P
PolHun bár ez inkább csak baráti kapcsolat nálam mert történelmileg így hitele :D
RomHun mert miért ne (nem érdekel a két nemzet közötti konfliktus)*thuglife szemüveg a fejemre*
UKHun mert Angliát mindenki szereti :)
TurkHun mert elképesztően cuki képeket találok
SpaHun mert Spanyolul tanulok XD
6/13 A kérdező kommentje:
Utolsó szintúgy!
2016. ápr. 3. 09:58
7/13 anonim válasza:
Pruhun, de AusHun is elmegy, alapból a történet miatt shippelem őket (ez kicsit hülyén hangzott, m1), de amugy sztem annyira nem illenek össze:D
9/13 anonim válasza:
Csak én vagyok az egyetlen, aki Németországgal is shippeli?XD
10/13 A kérdező kommentje:
:) Úgy látszik utolsó.
2016. máj. 16. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!