Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért élem bele magam ennyire...

Miért élem bele magam ennyire az animébe?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mindig is unalmasnak tartottam az életet..

megszületsz,nevelnek, tanulsz, felnősz, dolgozol,megöregedsz,meghalsz.

Semmi sem történik. Körülbelül olyan mintha túl kéne élned a kihívásokat. Aztán ha sikerül, élhetsz gazdagon jó életet, de ha nem akkor meg meghalsz. Aha, nagyon izgi

Mikor látok egy animét bele álmodom magam és olyan jó.. elképzelni milyen lenne abban élni. Úgy viselkedek mint a szereplő.. persze próbálom magamban tartani de az egész gondolkodásom is az adott animébe fűződne ha nem harcolnák ez ellen

Mi a véleményetek erről??

#anime #személyiség #gondolkodás #bele élés #visszafogom
2016. márc. 12. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, én épp ezért írok. Novellákat, kisebb-nagyobb szösszöket. Elbújok a valóság elől; a másik világban bármi megtörténhet. :)
2016. márc. 12. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
elmúlik... XD de amúgy hány éves vagy? :D nem azért kérdem mert ez nem eshetne meg felnőttkorban is, csak érdekel.
2016. márc. 12. 14:53
 3/6 A kérdező kommentje:
13 válaszokat meg köszi
2016. márc. 12. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Abból amiket felsoroltál az következik, hogy biztos azért, mert unalmas az életed. Az élet nem csak annyiból áll amenyit te gondolsz, csak valószínűleg éppen nincs lehetőséged többet megélni. Nekem volt egy olyan korszakom, amikor az egybként sem túl nagy baráti körömmel egyszerűen nem tudtam találkozni, de rengeteg felesleges szabadidőm volt. Akkoriban én is azt csináltam mint te. Manapság rengeteg lehetőségem van a társasági szórakozásra ezért csak azt a minimális időt, amiben unatkoznék töltöm fantáziálgatással. Persze lehet neked más miatt unalmas minden, de az élet bármikor olyan izgalmassá válhat, hogy nem kellenek már ezek az 'elmerülések'.
2016. márc. 12. 15:28
 5/6 Firedoom ***** válasza:

En pont ezert fogok majd nyáron kendozni. Te is ugy alakítod az életed ahogy szeretned.

Es gondolj bele: Valoban bele szeretnel kerülni az egyik storyba? Pont olyan mint egy tündérmese vagy mint az elet. 1-2 főszereplő van csak, a tobbi elhullik. Ne bekerülni akarj, ird a sajat storydat es legyél te a hőse!

2016. márc. 13. 17:36
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat sokat segített :D és igen úgy akarom élni az életem.. de nagyon nehéz áttörnöm a bennem lévő gátlásokat :l
2016. márc. 13. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!