Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen olyan ország van,...

Milyen olyan ország van, amelyiket nem "személyesítettek meg" a Hetalia c. animébe? (Saját karit gyártottam. Tudom, hogy ennyire nem kéne beleélnem magam, de akk is várom az ötleteket ^^)

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a legtöbb afrikai ország kimaradt...
2010. dec. 6. 16:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy csomó európai országot sem... Például Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, Csehországot, Szerbiát, Boszniát és még van egy csomó, csak szét kell nézni a térképen, meg a karakterlistában :) Azért még ázsia országok is vannak szép számmal. Nekem volt egy Ciprusom, de aztán kiderült, hogy van benne elvileg egy Észak-Ciprusi Köztársaság, szóval így jártam xD

Amúgy melyik országot akarod megszemélyesíteni?

2010. dec. 8. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem Dél-Amerikából néhány ország, meg Közép-Amerikából :P
2010. dec. 11. 19:32
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sikerült választanom. :D
2010. dec. 22. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
73%

Előttem már leírták, egyébként az összes olyan országot, amelynek nem volt szerepe a világháborúkban...

Ja, és ha már karit gyártasz, akkor felőlem lehet város is (mert "felém" ez a divatos...). Mutasd meg nekem :3

2010. dec. 22. 21:10
 6/10 anonim válasza:
100%
Luxemburg sincs még de őt megcsinte tesóm XD Vatikánt meg a barátnőm. Hát én Csehországot akarom de csinálhatsz régi magyar területekröl is például Kárpátalja Erdély Vajdaság Felvidék és ezek lehetnek magyar tesói akik másnál laknak ja Vajdaság szintén tesóm karija meg Erdély a barátomé és enyém Kárpátalja aki Ukrajnával lakik XD szal marad Felvidék de sok Ország nincs még Afrikábol vagy Ázsiábol de európában is vagy vagy 5 szal nézz utánna neten^^
2011. márc. 23. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocs az off-ért, de ilyet hol lehet csinálni?
2011. aug. 9. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
sehol... megtervezed magadnak és kész
2011. aug. 23. 15:28
 9/10 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az a legnagobb hülyeség, hogy a hunokat!!! Kihagyták! Nekem fontos mert én nagyon szeretem őket és az ősmagyarokat is. Rengeteget kutatgattam utánuk!!! És szerintem ez nagyon érdekes (hogy mi is ázsiából származunk még ilyenek!!), (amúgy hunnia nem csak a magarok miatt híres, sőt miattunk lenne a legkevésbé híres. Mert azért gondoljunk bele miattuk épült a kínainagyfal(anira beijedtek tőlük) és a nagy római bír. Bukásához is nem kis részben járult hozzá!!, Attiláról már ne is beszéljünk!! Róla sem 1 film készült!!) Szal am. Én még csináltam a karakterét!! és most egész nap azon agyalok hogy róla rajzolgatok fanmadeeket!! :) jól elvagyok! Na nem untatlak már titeket tovább! :)
2012. máj. 28. 17:07
 10/10 anonim válasza:
Hát igen, én is gyártottam két karaktert is :) Egyrészt gyártottam egy hunt,(egyet értek az előttem szólóval) meg egy erdélyt. :))
2013. jan. 1. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!