KAMISAMA HAJIMEMASHITA-ról szedjük össze az információkat!?
A lényeg az, hogy minden, amire Tomoe gy emlékezik, hogy Yukijivel történt, az mind Nanamival volt. Szóval hóformán kétszer belesett ugyanabba a lányba. Csak ugye akkor Nanami nem árulta el a rendes nevét. Sőt, Yukiji igazából gyűlöli a youkaiat, és Tomoét meg akarja ölni.
És azt a hajtűt is a Nanami adja igazából a Tomoének.
Én hallottam olyat is, hogy Tomoe emberré akar változni, mert nem akarja, hogy miközben ő még több száz/ezer évig él, addig Nanami is megöregedjen, és meghaljon, egyszóval ő is ember akar lenni, és Nanamival együtt leélni az életét.
És sokan mondják, hogy ne tegye, de végül valamilyen italt megiszik, amitől emberré válhat. Viszont nem ember, hanem róka lesz belőle :DDDDDD
Nem magyar feliratos de itt a link:
Itt azt írják, hogy az oad 5 részes lesz, habár most láttam a 4. részt elejétől végéig, és ötletem sincs, mit lehetne még kihozni az adott történetszálból. Félreolvastam, az alábbi veboldal téved vagy tényleg lesz Kako-hen oad 5? Lécci, valaki világosítson fel!
Nem létezik harmadik évad, soha nem is volt bejelentve.
2016.12.20-án fog megjelenni még egy OVA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!