KAMISAMA HAJIMEMASHITA-ról szedjük össze az információkat!?
Nem anime, de mivel belőle készül fontos info.
A manga hamarosan véget ér:
Már csak négy fejezet van hátra, 2016 május 20-án befejeződik a történet.
Remélem a manga is ilyen jó mint az anime!
Ám de jó az is ha magával kapcs.-tal is írunk fontos dolgokat!
Nos,még nincsen 3-dik évad a Kamisamaról,most van ez az OAD vagy mi,és ez elvileg 5 részes,mert egy oldalon azt írta ki: [link]
görgessetek le,és ott lesz,na tehát ha ez vége akkor elvileg utánna jön a 3-dik évad,meg még sok midnen nem történt meg,tudjátok,Tomoe megkréte nanami kezét,a fiúka sem szerezte vissza a testét xD nos Yukiji megette a sárkánykirály szemét,deeeeee Nanamiban volt (ezt másoktól hallottam,csak mondom,mielőtt botrány keveredne) tehát sok minden nem derült ki még,úgyhogy az OAD után kezdik el a 3-dik évadot,a és ha esetleg tudna valaki nekem egy linket,hogy hol van MAGYARUL (nem magyar felirat) a kamisama akkor annak nagyon örülnék :)
Gyermekeim,igaz nem a teljes rész...de egy kis elözetes a 4-dik oadról vagy ova vagy mit tom én xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!