Tudnátok olyan romantikus animéket írni, ahol a srác csábítsa el a lányt?
Ookami Shoujo to Kuro Ouji - (wolf girl and the Black Prince)
itt a srác csábítja a csajt de nem úgy és nem annyira mint az általad emlegetett műben (sztori: a csaj meg a srác közt alku jön létre hogy a srác a csaj pasija lesz cserébe a csaj a srác kutyája) humoros szerelmi sztori,sztem elég jóra sikerült
gulity crown -nem néztem még végig így véleményt nem nagyon akarok írni de sztem az első 5.rész amit láttam egész jó,(még annyi hogy nem igazán a szerelmi szál körül forog a sztori)
Nisekoi -szintén nem járok még a végén,de itt a főszerepben szerelmi száll áll bár nincs akkora hangsúly a csábitáson
Tonari no Kaibutsu-kun :Itt a fiú megy a lányra, ahogy kérted, viszont a lány elég fapofa jelleg, és ez nekem nem nagyon tetszett benne, de azért nézhető
Ao Haru Ride: Ebben nem konkrétan a pasi megy, inkább a lány,de azért remek kis anime :)
Suki-tte li Na yo: Ebben is a fiú a nyomulósabb, a lány pedig az a félénkebb típus. Nekem ez is nagyon tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!