Iskolai romantikus animék?
Tudom hogy meg tudnám nézni animeaddictson de most a saját véleményetekre vagyok kiváncsi nem az ismertetőre .Jó lenne ha pontozva lenne benne pl.: 10/? (nem muszáj egyébként iskolainak lennie de annak jobban örülnék)
Amiket láttam: Maid sama,vampire knight,diabolik lovers,lovelly complex,inu x boku ss,kamisama hajimemashita,high school DxD,hiiro no kakera,akatsuki no yona,Sukitte ii nayo-Say I love you,hakuouki,hyouka,sankarea,noragami,amnesia,yosuga no sora,special A,high school of dead,Sword art online,neppu kairiku bushi road,strike the blood,Toradora,ookami shoujo,plastic memories,tonari no kaibutsu kun .Ennyi nagyjából DE SEMMI BAJ ha olyat irtok ami már benne van!!
Köszi :D amugy a Clannadot is láttam csak kihagytam..:$
A Blue Spring Ridet is kihagytam ahogy látom
KareKano - Elég régi anime és sajnos sok helyen animáció helyett állóképekkel operál, de a karakterek és a történet anblock elviszik a hátukon. 8/10
Skip Beat - Sajnos az anime lezáratlanul maradt, de megéri később a mangával folytatni. 10/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!