Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy lehet hogy az animekben...

Hogy lehet hogy az animekben mindenki vagy szörny vagy 12 éves diáklány? Vagy a valóságban is mindenki 12 éves diáklány Japániában?

Figyelt kérdés

2016. márc. 1. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen a japóknál csak 12 éves diáklányok meg középkorú pedofil csápszörnyek élnek. Soha ne akarj odamenni!
2016. márc. 1. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Ettől féltem🙁
2016. márc. 1. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy talán neked nem megy másféle animékre találni. Erre még nem gondoltál? ;)
2016. márc. 2. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, biztos láttál már 2 animét is ha erre a következtetésre jutottál. Amúgy meg millió féle van.
2016. márc. 2. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Peter Griffin? : D
2016. márc. 2. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Ez a kérdés valószínűleg nagyon szórakoztathat téged, ám el kell keserítselek: nincs humorérzéked.

Először is, ha annyira poénkodni akarsz ezzel, az animék szereplőinek életkora általánosságban ugyanaz, mint a nyugati filmek és könyvek nagy részében szereplő karaktereké: gimnazista vagy fiatal felnőtt.

Kivételek természetesen mindkettőben vannak.

Másodszor, ne a japánokkal foglalkozz, ha nem tudsz leírni egy országnevet a saját anyanyelveden.

2016. márc. 2. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Ez csak egy troll kérdés egy Family Guy-os poén alapján, nem értem miért veszi egyáltalán komolyan valaki.
2016. márc. 2. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaj #6, #4 csak nem megsértette az érzékeny lelkivilágotokat? Majdnem 8 éve animézek, de az ilyen japanofil, álművelt otaku-náciktól rosszul vagyok. Először is a megadott kulcsszavakból látszik, hogy a kedves kérdező tudja mi a különbség anime és hentai között. Másodszor azért abba belekötni, hogy "nem tudsz leírni egy országnevet a saját anyanyelveden" röhelyes érv. Harmadszor a legröhelyesebb, hogy ilyen agresszívan lép életbe a védőmechanizmusotok, ha valaki csak úgy poénból is le me meri szólni a műfajt.
2016. márc. 3. 07:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Ez csak egy poén miért kell ezen ennyire felháborodni, amúgy meg nem létezik olyan magyar aki nem tudná leírni hogy JAPÁN ha ezen kiakadsz, akkor inkább magadat égeted mint engem.
2016. márc. 3. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!