Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nektek hogy tetszett a Prison...

Nektek hogy tetszett a Prison school (Kangoku Gakuen) címu anime? Nekem nagyon.

Figyelt kérdés

Nos, annyira, hogy az egyik kedvenc animém lett! Egyedi torténet, remek karakterek amik fejlodnek a torténet során, tetszett a helyszin is, tényleg egy borton fílingjét adta, tetszett továbbá a kicsit feszkós, darkos hangulat, valamint a szadista-mazochista párosítás dominával vegyítve... Továbbá nem láttam még ennyire merész animét a kategóriában, villantásokban még a Highschool DxD-t, Queens Bladet is veri...

Tehát jelenleg a kedvenc animém, ez az elso anime aminek majd megnézem a live actionját, elolvasom a mangáját, doujinshiját is...

Nektek hogy tetszett???

2016. febr. 29. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Jó. Akkor nyiss neki témát animeaddictson. Az való erre, nem a gyakorikérdések.
2016. febr. 29. 11:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Van téma nyitva, de én itt is meg szeretném kérdezni, mert így tobb emberhez eljut a kérdés. Egyébként mi bajod? Ez az oldal arra van, hogy kérdezz, TEHÁT további véleményeket várok a Prison School animérol! :)
2016. febr. 29. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem bírtam, merő borzalomnak találtam.

De nem baj az se ha tetszett neked. Nem vagyunk egyformák, hála istennek, hogy nézne az ki?

2016. febr. 29. 13:08
 4/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy annyira borzalmas lett volna, legalábbis ilyen véleményt még nem hallottam róla. Leírnád hogy mi nem tetszett benne?
2016. febr. 29. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire tetszett, akkor miért nem írsz róla egy külön blogot? Szerintem nagyon jó lenne.
2016. febr. 29. 15:28
 6/8 A kérdező kommentje:
hmm, lehet tényleg nyitok majd, de addig is itt van ez a topik... :)
2016. márc. 1. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
én imàdtam, mert màr nagyon sok animét làttam, és vàgytam valami különlegességre. Ez olyan anime, ami valakinek vagy nagyon tetszik,, vagy nagyon nem. A rugalmasabbaknak vagy (betegebbeknek XD) àltalàban bejön, ez inkàbb tinézserekre vagy fiatalokra vonatkozik, de persze az egysiku vagy csak szimplàn màs érdeklödésü embereknek màs jön be. Habàr màsokrol sokat nemtudok, de azt elmondhatom, hogy én öszintén a szezon legviccesebb, legörültebb és legegyedibb (nameg legperverzebb) animéjének tartom
2016. márc. 2. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsó: én is hasonlóan gondolom! :) Időközben elkezdtem a live-actionját nézni, hát nincs annyi villantás benne mint animeban, de nagyon jó így is, a szereplők nagyon hasonlítanak a karaktereikhez. A mangája szintén jó, annyira minőségi, mintha az anime mozdulatlan verzióját látnám. Jó mangaka ez az Akira...
2016. márc. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!