Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az animék károsak? Megváltozta...

Az animék károsak? Megváltoztatják az egyént? Tobb alant.

Figyelt kérdés
Tehát én magamon észrevettem pár változást: visszahúzódóbb lettem, érzékenyebb a beszólásokra, kiabálásra, hasonlóan mint az anime karakterek. Remélem ez nem fog folytatódni, mert egyre tobb animét nézek, és nem akarok rossz irányba fejlodni. Szeretem az animéket, jó elmenekulni ebbe a csodálatos fantázia-világba, csak félek hogy ottragadok... Van valaki hasonlóan ehhez, vagy tud mondani a témáról, azt szívesen meghallgatom!

2016. febr. 26. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Ekkora butaságot rég olvastam. Nem minden anime karakter visszahúzódó, így logikátlan a felvetésed. Ha visszahúzódó lettél, az csak saját magad miatt van, mert ülsz otthon a barlangodban, és csak animézel.
2016. febr. 26. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Bizony káros! Nem sokára ez lesz a Barmok Bolygója teljesen!!
2016. febr. 26. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Nem, egyszerűen csak punczi vagy.
2016. febr. 26. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy retardált kérdés. Egyszerűen antiszoc vagy , vagy csak bemeséled magadnak. Az animések jóemberek. *csapi*
2016. febr. 26. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyira káros, mintha mondjuk filmeket néznél: tehát semennyire. Az, hogy neked milyen változások mennek végbe a személyiségedben az neked és esetleg a környezetednek köszönhető.
2016. febr. 26. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mértékkel semmi sem káros. Az meg hajlandó vagy-e kimozdulni a tévé meg a gép elől, csak rajtad múlik, nem azon mit nézel.
2016. febr. 27. 13:19
 7/9 anonim válasza:
95%

Nálam pont az ellenkezője történik: sokkal talpraesettebb és céltudatosabb lettem. Nem 100%, hogy az animék miatt van, de biztosan szerepet játszik benne. :)

16/L

2016. febr. 28. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Kösz, ilyen jót rég röhögtem.XDXDXD

Először is, láttad már pl a Diabolik lovers-t?

Mert ott aztán nagyon olyanok a szereplők!

Nem minden animében visszahúzodóak, stb.

Csak te olyanokat ismersz

Mellesleg az anime lényegében japán rajzfilm, szvl olyan mintha azt kérdeznéd h a rajzfilmek károsak-eXD

Huhh, komolyan mondom....

2016. febr. 28. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te csak bemeséled magadnak, hogy antiszoc lettél. Állj fel a gép elől, és húzz el egyet futni, mozogni ki a szabadba! És ha ennyire zavarnak az animék, ne nézd őket, inkább nézz magadba!
2016. márc. 25. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!