Az animék károsak? Megváltoztatják az egyént? Tobb alant.
Figyelt kérdés
Tehát én magamon észrevettem pár változást: visszahúzódóbb lettem, érzékenyebb a beszólásokra, kiabálásra, hasonlóan mint az anime karakterek. Remélem ez nem fog folytatódni, mert egyre tobb animét nézek, és nem akarok rossz irányba fejlodni. Szeretem az animéket, jó elmenekulni ebbe a csodálatos fantázia-világba, csak félek hogy ottragadok... Van valaki hasonlóan ehhez, vagy tud mondani a témáról, azt szívesen meghallgatom!2016. febr. 26. 10:43
1/9 anonim válasza:
Ekkora butaságot rég olvastam. Nem minden anime karakter visszahúzódó, így logikátlan a felvetésed. Ha visszahúzódó lettél, az csak saját magad miatt van, mert ülsz otthon a barlangodban, és csak animézel.
2/9 anonim válasza:
Bizony káros! Nem sokára ez lesz a Barmok Bolygója teljesen!!
3/9 anonim válasza:
Nem, egyszerűen csak punczi vagy.
4/9 anonim válasza:
Ez egy retardált kérdés. Egyszerűen antiszoc vagy , vagy csak bemeséled magadnak. Az animések jóemberek. *csapi*
5/9 anonim válasza:
Ugyanannyira káros, mintha mondjuk filmeket néznél: tehát semennyire. Az, hogy neked milyen változások mennek végbe a személyiségedben az neked és esetleg a környezetednek köszönhető.
6/9 anonim válasza:
Mértékkel semmi sem káros. Az meg hajlandó vagy-e kimozdulni a tévé meg a gép elől, csak rajtad múlik, nem azon mit nézel.
7/9 anonim válasza:
Nálam pont az ellenkezője történik: sokkal talpraesettebb és céltudatosabb lettem. Nem 100%, hogy az animék miatt van, de biztosan szerepet játszik benne. :)
16/L
8/9 anonim válasza:
Kösz, ilyen jót rég röhögtem.XDXDXD
Először is, láttad már pl a Diabolik lovers-t?
Mert ott aztán nagyon olyanok a szereplők!
Nem minden animében visszahúzodóak, stb.
Csak te olyanokat ismersz
Mellesleg az anime lényegében japán rajzfilm, szvl olyan mintha azt kérdeznéd h a rajzfilmek károsak-eXD
Huhh, komolyan mondom....
9/9 anonim válasza:
Szerintem te csak bemeséled magadnak, hogy antiszoc lettél. Állj fel a gép elől, és húzz el egyet futni, mozogni ki a szabadba! És ha ennyire zavarnak az animék, ne nézd őket, inkább nézz magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!