Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mik az az animék amiknek...

Mik az az animék amiknek legjobban várjátok a folytatását, új évadját?

Figyelt kérdés
Nekem a Noragami, Code Geass, Highschool DxD, Sword Art Online, Attack on Titan...

2016. febr. 22. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Gondolom nem kikötés, hogy valóban lesz-e folytatása:

Sakurasou no Pet na Kanojo, Sket Dance, Noragami, Chihayafuru, Akatsuki no Yona

2016. febr. 22. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Attack on titan-nak lesz is folytatása. Én olvasom a mangát lesz akinek nem fog tetszeni.

Én egy No game no life folytatást várnék persze a Noragami is jöhet.

2016. febr. 23. 06:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

A SaO-nak is mondanak 3. Évadot,de ez még nem 100%. Nincs még kiirva erre az évre.(Legalább is én nem láttam.) Ebbõl annyira nem várok folytatást. Az ötlet jó vannak jó jelenetei, de összeségben nekem nem jött annyira be.

2016. febr. 23. 06:28
 4/10 anonim ***** válasza:
JoJo's Bizarre Adventure és Berserk, bár a Berserk CGI-os meggyalázását nem tudom miért várom ennyire.
2016. febr. 23. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Elsősorban én is a No Game No Life-ot folytatnám második helyen mindenképpen a hunter x hunter lenne nálam. Jelenleg az attack on titan új évadát várom leginkább elméletileg nyáron fog startolni és bizakodom benne, hogy hozni fogja az első évad színvonalát. Azért remélem, hogy nem lesz akkora hypja mint az első évadnak. :)
2016. febr. 23. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Attack on Titan, az első évad nem igazán tetszett, valahogy többet vártam tőle, viszont elolvasva a mangát komoly elvárásaim vannak a folytatással.

Bleach, azt mondják azért húzzák a naruto shippuuden végét hogy utána folytassák a Bleach-et. Könyörgöm jöjjön minél hamarabb!

Code Geass folytatás?? Olyan az ötlet mintha a Titanic-ot akarnák folytatni :)

2016. febr. 23. 20:13
 7/10 A kérdező kommentje:
miaz hogy CG folytatása olyan mint a titaniké? Hisz a végén SPOILER: a szalmakalapban tuti Lelouch rejtozkodott, simán tudnának egy új sztorit kreálni...
2016. febr. 24. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Attack on titan és D.Gray-man ^-^
2016. febr. 24. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Tokyo ghoul :re jó lenne ha kijönne már :D
2016. febr. 24. 20:53
 10/10 anonim válasza:
Noragami, Koe wa zombie desu ka?,tokyo ghoul
2016. febr. 24. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!