Anne_shirley kérdése:
Melyik baratjat Rorynak kedvelitek a legjobban? Es ki passzolt a legjobban hozza? Kit birtatok legkevesbe? (Gilmore Girls)
Figyelt kérdés
En szemelyesen Jess-t :) De hatha meg tudtok gyözni...2016. febr. 21. 10:53
1/5 anonim válasza:
ahogy egyre idősebb lettem, és én is egyre többféle kapcsolaton mentem át, úgy változott a véleményem Dean és Jess között. Logant mindig is utáltam. Felnőtt fejjel Jesst mondanám. Amikor benőtt a feje lágya és kiadta a könyvét, még akkor is akarta Rory-t. Rorynak akkor vele kellett volna összejönnie és kidobni Logant a francba.
2/5 anonim válasza:
Logan egy nyálas szájú sznob hülyegyerek. Jess az igazi <3
3/5 Flash3 válasza:
Aki engem a legjobban iritalt az Dean.
Szerintem aki a legjobban illene hozza az Jess. Ha jobban belegondolunk amellet, hogy nagyon egy hullamhosszon voltak pl:konyv es zenei izles teren Rory Jess miatt ment vissza Yale-re! Szerintem ok oda vissza jo hatassal voltak egymasra.😍
4/5 anonim válasza:
Logan az abszolút kedvencem,szerintem teljesen kiegészítették egymást Roryval,mindketten intelligensek voltak,eltökéltek,és Logan bánt a legjobban Roryval.
5/5 anonim válasza:
Dean borzalmas volt
Jessbe totál bele votlam zúgva
De én mégis Logant mondanám, mert bár engem idegesített, Rory felnőtt karakteréhez ő illett a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!