B1nc1 kérdése:
Miert kezdtetek el animeket nezni?
Figyelt kérdés
En special kiskoromba neztem a Naruto-t meg a Samankiralyt JetX-en es nagyon tetszettek. Igaz akkor meg nem tudtam mi az az anime meg stb. Aztan ugy kozepsuliba valahogy eszembejutott us ujra elkezdtem nezni a narutot de akkor mar a Shippuden-t is neztem. Amikor utol ertem a reszeket shippudenbe akkor gondoltam kene valami ujat nezni (akkor meg nem lattam eseken kivul semmi mas animet) es akkor megneztem valami oknal fogva a Death Note-ot (asszem egyik haverom ajanlotta). Na es az huzott engem igazan be az anime vilagaba. Azota szerintem mer 100+ anime-t lattam. Veletek, hogy volt?2016. febr. 17. 03:24
11/16 yorki17 válasza:
Az egyik barátom azt mondta nézzem meg a narutot és mivel tetszett megnézette velem a SAO-t amibe beleszerettem és utána elkezdtem rengeteg animét nézni amiket ő és a bátyám ajánlottak és így anime függővé váltam
12/16 anonim válasza:
Érdekes, hogy a legtöbben kisgyerekként nézik, aztán elfelejtik és később újból ráakadnak. Bezzeg én folyamatosan a hazai animés csatornákat lestem a kiskölyök időktől kezdve, aztán mikor megtanultam használni az internetet ott folytattam tovább.
13/16 anonim válasza:
Végülis egy gyereknek minden rajzfilm mese, azt se tudja mi az, hogy anime aztán később mikor már "esze" lesz és ismeri pl az internetet rákeres és így egyértelmű, hogy gyerekkorban jön a dolog. Én mostanság eléggé ráfüggtem most az elfen lied et néztem meg 1 nap alatt aztán 3 nap alatt a shiki-t. Akit érdekel a véresebb drámaibb műfaj vagy épp horror (shiki) akkor nagyon nagyon ajánlom.
14/16 anonim válasza:
még óvódás koromban kezdtem el,az idősebb testvéreim a Sailor Moont nézték,és én is.Megragadott a képi világa,bár nem tudtam miről szól stb.olyan órarendje is volt tesómnak stb.Különleges rajzoknak tartottam őket.Aztán később a kölyök klubban adtak Pokemont,Inuyasát stb.és azokat néztük.Utána pár évig semmi,és bejött a minimax után az Anime Plus,és Vadmacska kommandó,Kaleido Star stb.ilyen kislányosabbakkal kezdtem egyre kmolyabb animék felé.Utána a Animexen japánul is adtak már animéket és néztem is.Azok voltak 10 éves korom körül a kedvenceim.Később lett internetünk,és ott folytattam,amit tv-ben nem adtak le,és újranéztem ami tetszett.Aztán úgy éreztem,nem kellene animéket néznem,mert mintha az okozta volna a sok álmodozást és elmenekülést a valóság elől.Úgyhogy egész középsuli alatt nem néztem animéket.de valahogy utána megint eszembe jutottak,és most jobban rá vagyok kattanva mint valaha.Most már rengeteg animét megnéztem neten.Megszámolni sem tudom.
15/16 anonim válasza:
Tévében néztem kiskoromban először, mondjuk akkor haloványlila mellékfogalmam nem volt róla, hogy az animének hívják, és bármiben is különböző a meséktől (az mondjuk feltűnt, hogy "fura neveik" vannak :D)
Aztán úgy kezdtem el úgy rendesen animézni, hogy valami vicces videó linket küldtek nekem, indavideóra, és oldalt, a "hasonló videók"-nál kiadta a SAO első részét. Én meg rákattintottam, mert miért ne. :D
Azóta 100+ animét végignéztem.
16/16 anonim válasza:
Kiskoromban a Tv-ben Pokémon meg hasonló fajta animék mentek. Akkor még nem tudtam, hogy azok
Nyáron kezdtem el nézni,mert unatkoztam, de igazán télen kezdtem el nézni. Azóta napi szinten több anime epizódot megnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!