Ti mikor és hogyan kezdtetek el animéket nézni?
Figyelt kérdés
Én is mint sokan mások a korosztályomban első animéimet az RTL klub hétköznap délutáni rajzfilmblokkjában láttam.
Majd 2002-ben lett otthon internetünk és onnantól már több helyről is betudtam szerezni őket.
Volt, hogy postán kaptam CD-n részeket egy sorozathoz :)
2013. okt. 12. 20:22
1/12 anonim válasza:
Kiskoromban a Csip-csup csodák a tévében.
Aztán a Dragon Ball még a kilencvenes években, amikor középiskolás voltam. Fogalmam sem volt róla egyik esetben sem, hogy animét látok.
2/12 anonim válasza:
Én is kisgyerekként kezdtem(még ovisként) a Naruto-val, persze akkor még én sem tudtam, hogy az anime. Később meg alsósként láttam a Rosen Maiden-t, de azt már tudtam, hogy anime és onnantól kezdve folyamatosan nézek legalább egy animét. ^^
3/12 anonim válasza:
Elsőnek a pokemont láttam utána a narutot. Azóta nem tudok betelni velük és jönnek csak jönnek az új animék. Muszály néznem mert lassan kinövök belőlük :/ 17/f
4/12 anonim válasza:
Muminokkal kezdődhetett. Aztán rtl klubb ilyenkor már tudtam mit is nézünk. :)
5/12 anonim válasza:
3. válaszoló, szerintem, aki egyszer megszerette az animéket sosem fog véglegesen kinőni belőle :))
6/12 anonim válasza:
Én szintén az RTL kölyökklubbon kezdtem,Tsubasa kapitánnyal,és Pokémonnal :)) Utána 10-11 éves koromban kezdtem a Naruto-val,akkor már tudatosan.
7/12 anonim válasza:
Előző vagyok,a Duel Masters-t,meg a B-Damant,kihagytam :D (ha jól emlékszem,annó még a cartoon networkön mentek)
8/12 anonim válasza:
Előző vagyok,a Duel Masters-t,meg a B-Damant,kihagytam :D (ha jól emlékszem,annó még a cartoon networkön mentek).Meg ugye,utólag megtudtam,hogy kicsi koromban látott egy-két 'mese' is igazából anime.Pl:Nilss Holgersson,Maja a méhecske,stb...
9/12 anonim válasza:
Kiskoromban szerettem a Narutot, meg elvarazsolt az Animax vilaga, viszont nem tudtam hogy neten lehet animeket nezni, es nem is tudtam volna mert olyan lassu volt. Evekkel kesobb egy baratnom javasolt egyet, elkezdtem, de felbehagytam mert nem igazan elveztem es egy-ket poen fura volt szamomra "kezdo animes"-kent. Aztan rajottem hogy a fiu aki tetszik szereti az animeket, valamint arra is hogy abbol az animebol mar lattam kepeket es ez felkeltette az erdeklodesemet. Megneztem, imadtam. Ezek utan neha-neha neztem egyet kettot amirol mar hallottam, de a maniava valas akkor kezdodott amikor a fiu javasolt nekem anime filmeket. Nagyon tetszettek, ezek utan az animek vilaga magaba szippantott es egyre tobbet es tobbet neztem. Ma mar odaig jutottam hogy nezem oket napi szinten, tudok egy csomo Japan dologrol, sok kifejezest megertek es conokra is jarok. A fiu pedig mar tobb mint egy eve a baratom. :)
10/12 anonim válasza:
Ja, meg igy utolag kiderult hogy csomo mese amit szerettem anime volt. :D Maya a mehecske, Nils Holgersson, 80 Nap alatt a Fold korul.. Meg olyanok is amiket pl. nem; Cubix :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!