Tudnátok vicces romantikus animéket mondani?
Figyelt kérdés
pl:lovely complex ,kaichou wa maid sama,special a2013. okt. 10. 20:29
3/14 anonim válasza:
Kamisama Hajimemashita <3 Örök kedvenc :D
4/14 anonim válasza:
amisama hajimemashita
inu x boku ss
sukitte ii na yo
Uraboku
Vampire Knight
Loveless
Ouran High School Host Club
kaichou wa maid sama
bokura ga ita
hiiro no kakera
Special A
Kuroshitsuji
Fortune Arterial
5/14 xHaru válasza:
Utolsó komizó...A kuro Shitsuji hol szerelmes? xD
A hiiro no Kakera meg miért is vicces? ><
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az első 3 válaszoló amiket irt azokba már régeben belenéztem aszem és nemtetszetek a többit mindj meglesem :) jöhet még
2013. okt. 14. 21:14
8/14 Nirata válasza:
Kérdező: sokáig, úgy voltam, vele, hogy ha egy anime nem fog meg az első pillanattól, akkor ejeni kell... Így voltam a kaichou wa maid sama-val is... Viszont itt a GYIK-on sokszor
előfördúlt ajánlott anime ként (többször mint az itazura na kiss, ami az egyik kedvencem), ezért úgy voltam vele, hogy adok neki még egy esélyt.... ÉS NEM BÁNTAM MEG! 3NAP alatt kivégeztem.... az egyik nagy kedvencem lett (:
9/14 anonim válasza:
A Boku no Pico shotacon! Egy férfi egy kisfiút öltöztet be és lefekszik vele! Ha nem bírod a hentait, illetve konkrétan a yaoit, akkor alapból eszedbe se jusson belenézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!