Ki ismeri a NANA című animét?
Figyelt kérdés
Én már láttam. Ki az aki még ismeri?.vélemények róla? Szerintetek mina folytatás? Lesz egyáltalàn?.(jópár spoilert megtudtam, de kívàncsi vagyok mások mit tudnak )2016. febr. 7. 23:30
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem ismerik nagyon sokan, pedig szerintem egy remek anime, én nagyon szerettem. Ha érdekel a folytatás, szerintek olvasd a mangát, az kicsit tovább meg van csinálva. Pénzügyi okokból elkapkodták az anime végét és a manga is leállt egy idö után. Idöröl idöre mondják persze hogy lesz folytatás (mármint kb 5 éve). Remélem segítettem :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszi a választ :))
2016. febr. 8. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!