Az ecchi valóban nem ovisoknak készül, hanem minimum 17+ korosztálynak. De ez nem jelenti azt, hogy oda kéne menekülni a valóság elől. Egyébként én nemrég kezdtem el nézni egy ecchit, még nem tudom milyen lesz, de egész jónak tűnik. A cím: Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
2016. febr. 5. 10:58
26/30 anonim válasza:
Kimondta hogy ovisoknak való? A Szexuálisan felfűtött 12-18as korosztálynak akik ezen élvezkednek. Amúgy meg nézzetek utánna hogy ez a fajta kultúra hova vezetett a mai Japánban!
Ajánlom ezt a cikket, főleg a kérdezőnek olvassátok végig: [link]
Ez a média ráhatása Japánra. Sürgősen változtatni kellene ha tényleg az egész életed animékben éled. (Ráadásul vannak olyan animék amik megtanítanak élni. Teszem azt: Rainbow)
2016. febr. 5. 11:10
27/30 A kérdező kommentje:
Spilerke, köszönöm, nagyon jónak néz ki, biztos végig nézem :D
Valakiknek csak fáj, hogy a sok gyerek mese között a felnőtt korosztálynak is készítenek műveket, de aki alapból nem érti az ne nézze.
2016. febr. 5. 11:48
28/30 Spilerke válasza:
#26 A legtöbb ilyen cikk a számára előnyös részeket emeli ki, és aligha foglalkozik összességében a valódi problémával. A probléma valódi okát nem az animékben kell keresni, mert ezek a problémák azelőtt is megvoltak. Nekik ebben van a pénz és nem érdekli őket, hogy te mit csinálsz ezután. A japánok amúgyis elve betegelméjüek ezt a túlnyomó ecchi műfaj is bizonyítja, de hogy ez lenne a befordulás oka, azt kétlem. Nemhiába van ebben pénz, amíg van rá vevő. Ha nem lenne ilyen műfaj úgyis találnának valami mást. Megtanulni, hogy hogyan kell élni nem az animékből, filmekből, sorozatokból kell, hanem a való életben kell megtanulni élni. Ezek az ecchik általában azt próbálják súgalni, hogy egy luzernek is lehet sok nője. Ha már most te figyelmen kívül hagyod a valóságot, és egy ecchi-ben élvezkedsz annak mindig valamilyen pszichés oka van, így az ilyeneknek szerintem pszichológus kell. Japánban az a probléma, (de nemcsak japánban), hogy a fiatalok többsége nem tud alkalmazkodni, és ezt kéne megtanítani mindenkinek. Én is nézek animéket, de nem keverem össze a valóságot ezekkel.
2016. febr. 5. 12:57
29/30 Spilerke válasza:
# 27 Örülök, hogy tetszett te is mondhatnál párat, hogy milyet szoktál nézni. Hátha nekem is megteszik egy. :D
2016. febr. 5. 13:00
30/30 anonim válasza:
De ki mondta hogy az anime hibás érte? A média a hibás, nincs mit ezen szépíteni, az anime meg a média egyik alfaja. Itthon sem jobb a helyzet sokkal... a média a legnagyobb manipulátor manapság. Drága kérdező a tökéletes példa arra hogy bizony be lehet tokulni az animékbe is. #hikikkomori #neet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!