Ti szeretitek az Inuyasha-t? (Anime)
Nézhető, de vannak jobbak még (szellemek) témában, és (shounen) műfajban is.
Ennek ellenére jóval magasabb szinten van mint a mai divatshounenek nagyja.
Én nagyon:)
Szerintem minden otaku ismeri, tehát népszerű is.
Sok részes, nem lehet 6 nap alatt kivégezni.
Bár grafikája nem a legjobb, mivel régi, de a történet szempontjából ez az egyetlen anime aminél ez sosem zavart.
Régen amikor a tv-ben belenézegettem nem igazán tetszett, viszont nem rég az elejétől végignézve megváltozott a véleményem :)
Gyakorivalasz2 nem kilóra adják, egy anime értékéhez semmit sem ad hozzá és semmit sem von le pusztán a terjedelme. A 12 részes sablonnal az a baj hogy nem tud semmi személyiségfejlődés történni és a szerkezet is szinte mindig: bevezetés, elő-főkonfliktus, 11. résztől főkonfliktus. Ha a 12 részes a novella akkor igenis van helye a regényeknek.
Nem kilora árulják, tudom, de a személyes tapasztalatom az, hogy 12-13 rész alatt gyakran nem tudnak kellő alapossággal kezelni egy történetet, 100 rész fölött pedig hajlamos vontatottá és/vagy önismétlővé válni. Főleg miután már kimerítette a mondanivalóját és csak a sikert meglovagolni folytatják. Mert az érdemi tartalmat sosem lehet kinyújtani akármeddig. Úgy általában a 24-64 rész közöttieket szoktam a legjobbnak találni. Van idő belemenni a történetbe, karaktereket építeni, felépíteni a fordulato(ka)t és rendesen előkészíteni a lezárást, de még nem olyan hosszú, hogy sok legyen az üresjárat vagy úgy általában ellaposodjon.
Igen-igen-igen!!!!
Nagyon szeretem..Persze vannak jobb animék is mert vannak benne idegesítő dolgok de attól még imádom...És azért is ajánlót mert lehet hogy elég hosszú , de minden egyes száll el van várva...Igen jó, én csak ajánlani tudom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!