Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jo Ecchi\Harem Anime amit...

B1nc1 kérdése:

Jo Ecchi\Harem Anime amit ismertek?

Figyelt kérdés
Jofele ecchi\harem animeket keresek, mar neztem myanimelist-en de nem talaltam egy tol jot sem. Mar lattam agy joparat de azert csak irjatok le ha csak egy jot talalok mar megerte :)

2016. jan. 29. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ajánlásokat akarsz, legalább írhatnál vagy belinkelhetnél egy listát arról, amit már láttál, úgy nem ajánlunk olyat, amin már túl vagy. Ha meg "jó" kell, akkor e mellé még azt is írd le, milyen, ami szerinted jó.
2016. jan. 29. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy mar vagy 3-4 eve nezek animeket es lattam nagyon sok animet, felere sem emlekszem. De amire emlekszem, hogy jo: Prison School, Mangatori (sorozat), High School DXD (sorozat), High school of the death, To Love Ru (lattam, nem volt nagy kedvenc), Kiss X Sis (nem az en stilusom), Trinity Seven, Gantz (szar), Mirai Nikki (nem tul ecchi, de rohadt jo), Elfen Lied (elso ecchi anime amit lattam/imadtam), Seikon no Qwaser, Aki-Sora (ne az valami real fucked up shit),

.

Ebbol remelhetoleg lehet erteni, hogy mit lattam mar es mi tetszik :) Ja amugy lattam egyet valami macska orzo szellemmel, nem emlekszem a nevere de mindig mindenki azt ajanlja szoval igan azt is lattam szoval azt ne irjatok le.

2016. jan. 29. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Én ezért regisztráltam MAL-ra. Így legalább nyomon tudom követni, mit láttam és ha tanácsot akarok kérni, van egy listám pontozással, hogy mennyire tetszett.
2016. jan. 29. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát...hárem anime de...

Diabolik lovers

2016. jan. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!