Bardi Alex kérdése:
Tudok ajánlani harem és ecchi animéket?
Figyelt kérdés
Kérem szépen.2015. nov. 8. 01:28
1/3 anonim válasza:
Nem tudom,hova tartozik ez az Anime,de szerintem tetszeni fog.Nisekoi a címe. :)
2/3 anonim válasza:
Rosario To Vampire ; Szép a grafikája, fiú a főszereplő, ez ecchi, és hárem kategóriába sorolható.
2. évadja is van, az első évad 12.részes, a 2. évad 13.részes. Azt mondják lesz 'capu3' azaz 3.évad, de szerintem ami fenn van az fake. Visual Novel is van belőle.
Az anime 2008-as.
Indavideón magyar felirattal tudod megnézni.
3/3 anonim válasza:
Én két ilyet ismerek az egyik a to love-ru, a másik a Kissxsis és mindkettő ecchi és három anime, de egy idő után fárasztó lehet, hogy ide oda botlanak a szereplők és villantanak egy párat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!