Tudnátok mondani olyan JÓ animét amiben szőke lány is szerepel? (ha lehet akkor ne sulis, szerelmes, románcosat)
Esetleg itt keresgélhetsz még:
Be tudod állítani, hogy hajszín alapján keressen karaktereket, hátha itt találtok valakit, aki neki is szimpatikus lesz:)
Köszönöm 22. utána fogok nézni hátha.
Spilerke mikor veled beszélek egy LGT szám jut az eszembe.
"Értünk egymás nyelvén, minden szó beszél,
Mégis másképp érted, mint ahogyan én.
Más a szó, ha mondod, más ha hallgatod..."
Valahogy így. :) Hidd el nem a tökéleteset keresem. Azt régóta tudom, hogy olyan, hogy tökéletes nincs. Nem is lenne jó ha már itt tartunk. Mindegy nem filozofálgatok.
Hát már bocs kérdező, de te irtad, idézem: "Én most egy olyan animét/lányt keresek akiben nem lelhet kifogást. És hidd el keresni fogja. "
Akkor mondj egy olyan karaktert, akiben nem lelhet kifogást, vagyis TÖKÉLETES....
Nem tudom miért kapott ekkora felhajtást a kérdésem. Kezdem úgy érezni mintha a férjeim lennétek. Már majdnem úgy veszekszünk mint a házastársak. Végül is nem baj szeretek vitázni.
Én nem azt mondtam, hogy a tökéletest keresem hanem egy olyan történetet ami még az Ő kényes ízlésének is megfelel. És igen a Nővérem nagy kritikus, de általában szerintem jogos a véleménye. Elég szar filmet/könyvet/animét/mangát olvasott/látott ahhoz, hogy lehessenek elvárásai. Egy olyan világban ahol mindenki kiadhat minden szart, igenis az olvasó/néző felelőssége, hogy megtalálja a legjobbakat. A neki megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!