Tudnátok mondani olyan JÓ animét amiben szőke lány is szerepel? (ha lehet akkor ne sulis, szerelmes, románcosat)
11. Ez minden amit láttam, tegyük hozzá, hogy nem tetszett mindegyik.
Naruto, Air, Death Note, Ano hana, Another, Angel Beats, Ao Haru Ride, Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Kaichou wa Maid-sama, No game no life, Haikyuu, Fairy Tail, Deadman Wonderland, Shokugeki no Soma, Aku no Hana, Kuroko no Basuke, Bleach, Ao no Exorcist, Attack on titan, Kotoura-san, Zombie loan, Lovely Complex, Watamote, InuYasha, Sámán király, Free, Mahou Shoujo Madaka Magica, Hunter x hunter, Charlotte, Tonari no Kaibutsu-kun, Shigatsu wa Kimi no Uso, Suki-tte Ii Na Yo, Kaleido Star, Akatsuki no Yona, Toradora, Red Data Girl, Usagi Drop, Skat Dance, Mawaru Penguin Drum, Boku Dake ga Inai Machi, Hataraku Maou-sama, Yamada-kun to 7-nin no Majo, Mushishi
Akkor viszont én is a Fullmetálos Winryt ajánlanám.
Nagyon cuki csaj! :D
Úgy látszik rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Nagyon rosszul.
Mesélek egy kicsit a nővéremről ha már úgyis elmondtam, hogy miért keresek szőke lányt. Imád olvasni mindent de tényleg mindet, ennek köszönhetően Én most egy olyan animét/lányt keresek akiben nem lelhet kifogást. És hidd el keresni fogja. Magasak az igényei, ki borul a rossz klisés könyvektől/animéktől/mangáktól. Nem bírja ha értelmetlen a történet, utálja a rosszul ábrázolt kiszámítható szereplőket. Nem szereti a hősködést. Utálja ha egy világot/embert fekete fehéren ábrázolnak. Hisz abban hogy minden sokszínű. Viszont imádja a virágnyelvet a finom rejtett humort, az olyan történeteket aminek nem tudja kitalálni a végét.
Ha eddig nem szerette az animéket, nem is fogja őket megszeretni...
De amúgy, mi honnan tudjuk, hogy neki milyen lányszereplő jönne be egy olyan animéből, ami a 10000 közül az egyetlen, amit szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!