Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit gondoltok a One-Punch Man...

Mit gondoltok a One-Punch Man anime sorozatról?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mit gondoltok erről az animéről, hogy tátok milyen benyomást tett. Nekem pl. nagyon tetszik pedig csak 5. részt láttam eddig belőle de nagyon jó. Ti mit gondoltok? :)

2016. jan. 22. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de iszonyat túlértékelt.
2016. jan. 22. 18:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon nem tudom még csak a héten kezdtem elnézni. Szerintem jó, de nekem például a One Piecet nem múlja felül.
2016. jan. 22. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett...

Vicces, szórakoztató, a grafika jó, a kategóriájában simán megállja a helyét.

2016. jan. 22. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
F.asza kis anime, de tényleg túlhypeolt
2016. jan. 22. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam 7,5/10. Jó volt, egyszer nézhető, harcok miatt talán 2x is, de semmi extra.

Nem értem miért volt mindenki ennyire ráizgulva. Nem volt izgalmas, érdekes egyáltalán, se a történet, se a karakterek.

2016. jan. 22. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Kb három részt megnéztem, de valahogy nem kötött le annyira, hogy tovább nézzem. Jónak jó, csak nekem nem igazán jött be.
2016. jan. 23. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb az egyetlen mainstream anime/manga amit nem egy amit nem egy középszerű, túl értékélet tiniknek készült vacaknak tekintek. A mangát még az anime bejelentésekor kezdtem olvasni és szinte azonnal megfogott. Sajnos az anime változatban jó pár emlékezetes jelenetet megváltoztattak, illetve próbálták Saitamát hősiesebbnek beállítani (ami rohadtul nem illik hozzá), de összességében parádés minőségű lett. Bár hozzáteszem egy olyan látványos mangát mint az OPM azért nehéz lett volna rosszul adaptálni, de akkor is kitett magáért a madhouse. És most, hogy lement az anime érdemes fellapozni a mangát, ami sokkal jobb és jobban kijönnek benne a karakterek.
2016. jan. 23. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
én imádom,egyszerűen hihetetlenül szórakoztató :D
2016. jún. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!