Az Another cimű animében Reiko miért hasonlit Mikami Sensei-re?
figyi utolsó:D ott van:péntek 13
balta
gonosz halott
a texasi láncfurészes mészárlás
hát ugy ennyi de még van rengeteg:D
Igen a végén derült ki,hogy miért is mondta Reiko "nénje" otthon,hogy be kell tartani az iskola szabályait (vagy az osztályét,nem emlékszem pontosan.)Az történt Mikami(reiko) sensei-el,hogy ő volt a "plusz" ember,Ő volt az a ki feltámadt.Reiko a főszereplő nénikéje és Mikami sensei ugyan az a személy,akit a végén megölnek,hogy megálljon az átok.
1 nagyon jó anime,aminek sajnálatos módon elkapkodták a lezárását.Csak 1 hónapja láttam,de azóta se találtam hasonlót ,talán a corpse party tourted soul,igaz ,hogy az durvább horror.De ezen 2 animén kivül nem tudok tényleg jó horror animét mondani :/
Ó majd elfelejtettem...Akazawa bátyja az átok miatt halt meg ha jól emlékszem..szal ezért kattant be a kiscsaj.Kevencem nem nagyon volt benne,de a nőstény Jack Sparrow-t(Misaki) megkedveltem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!