Nem gondoljátok, hogy az anime káros? Több alant
Mármint a gyengébb jellemű emberekre értem, akik ebbe a világba "menekülnek", mert ott ugye a gyenge, lúzer srácból mindig a legerősebb, legjobb karakter lesz, és ők ebben az álomvilágban élnek tovább, mert ugye a valóságban ez lehetetlen... Tehát sztem az anime legnagyobb hibája az, hogy álomvilágban tartja az embert, "nem engedi felnőni".
+ Még itt van ez a tökéletesség-dolog is: az animékben ez nagyon sokszor van, a tökéletes karakterek uralkodnak a gyengén, nyilvánosan megalázzák, mert ők ugye "felsőbbrendűek". Namármost, aki ebben az álomvilágban él, és önmagát összehasonlítja egy ilyen karakterrel, az a legtöbbször veszít, ezáltal az önbizalma is ugrik... Valahol olvastam hogy többek között emiatt is nagy az öngyilkosságok száma Japánban, mivel ugye senki sem tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!