Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Anime vs. Valóság, te melyikbe...

Anime vs. Valóság, te melyikben élnél inkább ha lehetne választani?

Figyelt kérdés
Én egyértelműen az animében, ahol minden vágyam teljesülne, sok csajom lehetne, én lehetnék a menő, tökös gyerek... A valóságban viszont egy vesztes vagyok, nincsen senkim és semmim...

2016. jan. 14. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen az élet... Ezt a felfogást adja be a Japán média, aki nem tökéletes az semmit sem ér. Nem csoda hogy Japán vezeti az öngyilkossági világranglistát.

Miért mi a baj ami megoldhatatlan?

Unatkozol? - Tanulj

Nincs önbizalmad? - Kondizz

Nincs pénzed? - Keress munkát

Ahhoz hogy "menő tökös gyerek" legyél nem animében kell élned hanem elgondolkodni. Szánalmas ez a felfogás... mondjuk 5-6 éve én is hasonló helyzetben voltam, de tudtam változtatni.

2016. jan. 14. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a biztosíték arra, hogy az animében "tökös gyerek" lennél?
2016. jan. 14. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is az animében élnék szívesebben, mert ott valahogy gyakrabban történnek csodák, izgalmas kalandok.

De azért vitatkoznék az állításoddal, mivel az animékben is vannak lúzerek és menők is ugyanúgy...

2016. jan. 14. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

" Mi a biztosíték arra, hogy az animében "tökös gyerek" lennél?"

- Hát a sablonok gyurikám! A sablonok!

2016. jan. 14. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
De kérem szépen, háremet legtöbbször a nyomik kapnak az animékben.
2016. jan. 14. 20:48
 6/9 anonim válasza:
88%

Nem minden anime sablonos, és nem mindegyikben menő a főszereplő pl.: Watamote.

Egyébként attól függ melyikben. Pl.: Egy Corpse Party-ban nemszívesen. De egy shounenben sem mert bármikor meghalhatok.

2016. jan. 14. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

A való élet tökéletesen megfelel nekem... No nem azért, mert olyan tökéletes az életem, de nem lenne idegem megbirkózni a sok animés nonszenszel (kimondhatatlanul tragikus háttértörténet, emberek, akik folyton az életemre törnek, ráadásul a lányok amúgy is nagyrészt fanservice kellékek az animében...)

Mondjuk ha mégis muszáj lenne egy animében élnem, akkor is valami "földhözragadtabbat" választanék, mint a Sakamichi no apollon

2016. jan. 15. 03:46
 8/9 A kérdező kommentje:

természetesen ecchi-hárem-fantasy animében élnék, pl: Fairy tail, Queens Blade, Tenjou Tenge... :D

Ja és ahogy előttem vki írta, ezekben az animékben főleg lúzer srácok vannak, és ők lesznek a hárem-királyok...

2016. jan. 15. 04:43
 9/9 Spilerke ***** válasza:
100%
Én jól el vagyok a valóságban is. Az aminékkal csak lefoglalni szeretem magam, de nincsenek poszterek a szobámban nem megyek el anime rendezvényekre mangák sem díszítik a polcot + nem akarok 2D-s világban élni. Ugyanúgy megnézek egy sorozatot, filmet, animét, de jobban szeretek a valóságban élni, mert én itt is tökös gyerek vagyok.
2016. jan. 15. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!