Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az owari no seraph mikor lesz...

Aex kérdése:

Az owari no seraph mikor lesz 3evad mert en talaltam egy videot ami a fojtatasa vagy en nemtem? Meg hogy most mivan az animevel o. o?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 8. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy amv... nem folytatás. Remélem soha, borzalmas sorozat, mellesleg még a manga is fut, hova akarsz folytatást...
2016. jan. 8. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél az tényleg csak egy AMV.

Ezt a kérdést egyébként kb egy héttel ezelőtt más is feltette. Amit ott válaszoltam jelenleg is igaz:

Egyenlőre semmi hír, és valószínűleg egy darabig nem is lesz. Most fejezték be a második évadot, ráadásul a manga szinte semmivel sem tart előrébb és csak kb havonta jelennek meg új fejezetek. Kell még legalább egy-másfél év, hogy legyen miből animét készíteni. De ez is csak akkor van, ha úgy döntenek, hogy csinálnak 3. évadot.

2016. jan. 8. 14:11
 3/11 A kérdező kommentje:
De akkor aban az amv-ben miert voltak olyan jelenetek ami az animeben nem volt ? :o
2016. jan. 8. 22:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Valamibol csak csinalni kelet azt a videot nem ??? Csak ugy nem fognak neked csinalni egy amv hanem azt valamibol osze vagjak nem ?
2016. jan. 8. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:

xD Hihetetlen komolyan.

Facepalm. :D

2016. jan. 8. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy láttad a második évadot?

Megnéztem még egyszer a linkelt AMV-t, és csak és kizárólag a második évad hetedik, nyolcadik és kilencedik részeiből használtak jeleneteket.

Itt van a link a második évad első részéhez: [link]

2016. jan. 9. 00:23
 7/11 A kérdező kommentje:
De ne baszatok mar fel idegileg ti vakok vagytok ?????? Ilyen egyetlen reszben semm volt :@ a ketkardos srac soha nem mutata meg a rejtet kepeseget csak akkor amikor meg kapta de olyan hogy be kapja a vyereket egy reszben semm volt -.-
2016. jan. 9. 00:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Normalisan vegig nesztem az 1es2 evadot es egyetlen egy reszben semm volt ilyen csata : ) ugyhogy nekem ne akarjatok be magyarazni hogy voltak bene ilyen harcok ^^
2016. jan. 9. 00:44
 9/11 A kérdező kommentje:
Bocsi mindenkitol en csak a 8 reszig nesztem mert azt hitem az a utolso resz en kihagytam 3 reszt :O bocsi mindenkitol
2016. jan. 9. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmi gond, de a második évad nem 11, hanem 12 részes, úgyhogy 4 részt hagytál ki ^^
2016. jan. 9. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!