(SPOILER! ) Zetsuen no tempest című animével kapcsolatban lehetnének kérdéseim?
Figyelt kérdés
Fuwa Aika ugyebár öngyilkos lett. Csakhogy Mahiro a szüleit is halottan találta azon a napon. Ez azt jelentené hogy Aika megölte Mahiro szüleit? Ha igen, akkor őket miért kellett megölnie?2015. júl. 25. 00:06
2/5 anonim válasza:
Nem ölte meg őket. Nézd végig az animét és akkor megértesz mindent, vagy nem. Sokaknak nem sikerül elsőre felfogniuk a dolgokat. Pedig a Zetsuen no Tempest, hogy is mondjam... pöppet szájbarágós. :D
3/5 anonim válasza:
De Best joke of the Century az Aikaé.
- Megöltek? Ó értem, akkor öngyilkos leszek, csak én vagyok elég erős hogy megöljem magam. xD
4/5 A kérdező kommentje:
Már láttam, de nem emlékszek arra hogy említették volna hogyan haltak meg a szülei. Szóval ha nem Aika ölte meg őket akkor ki?
2015. júl. 27. 01:10
5/5 anonim válasza:
Ha nem értetted nézd meg még egyszer DE most figyelmesen. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!