Hercegnős anime? Ami nem gyerekes de tényleg királyi családról szól, grófokról? Van ilyesmi egyeltalán? :O
Hm nehez de talan a zero no tsukaima
abban ilyen szalak is vannak
Versailles no Bara-Ez tökéletesen illik a leírásodra
Illetve az Akatsuki no Yona is ilyesmi,ha jól tudom, de azt még nem láttam.
Akatsuki no Yona
A főszereplő a király lánya, csak már az első részben a fejünkre zúdítják a lecsót, és emiatt a lecsó miatt Yonának le kell lépnie testőre és egyben gyermekkori barátja társaságában. (A királyság egy ilyen kínai-japán ötvözetű valami egy alternatív múltban.)
Hakushaku to Yousei
A cím lefordítva: "A gróf és a tündér". Namármost, a gróf az gróf, de a tündér nem tündér csak látja a tündéreket. Romantikus.
Akagami no Shirayukihime
Cím jelentése: "Vöröshajú Hófehérke". A lány nem hercegnő, de összefut egy herceggel. Azt hiszem sejted a továbbiakat
Hataraku Maou-sama
Háát... nem tudom ez számít-e, de a főszereplő srác a Sátán, aki bizonyos okok miatt a Földön rekedt, emberi alakba zárva. Inkább vígjáték, a romantika csak ilyen sejtetés szintű.
Neppu Kairiku Bushi Road
Film, akció. A főszereplő lány hercegnő, de a címe nem kap jelentőséget a történet során. Nincs benne sok romantikus jelenet, de ami van, az aranyos.
No Game No Life
Otaku testvérpár játékvilágba száműzetik (vagyis invitálódik), ott pedig a báty "világuralomra tör", magyarán ő lesz a király, a húgával együtt, egyébként. A harmadik főszereplővel játékvilágban találkoznak, ő pedig az előző király lánya.
Előző vagyok.
Még eszembe jutott a Soredemo Sekai wa Utsukushii. A fiú fiatal király, a lány egy másik ország hercegnője. Érdekházasság, és ebből valódi kötődés is kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!