Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hercegnős anime? Ami nem...

Szamagi kérdése:

Hercegnős anime? Ami nem gyerekes de tényleg királyi családról szól, grófokról? Van ilyesmi egyeltalán? :O

Figyelt kérdés
persze romantikus, dráma kategóriára gondoltam elsősorban.

2016. jan. 3. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Hm nehez de talan a zero no tsukaima

abban ilyen szalak is vannak

2016. jan. 4. 10:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Versailles no Bara-Ez tökéletesen illik a leírásodra

Illetve az Akatsuki no Yona is ilyesmi,ha jól tudom, de azt még nem láttam.

2016. jan. 4. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Akatsuki no Yona

A főszereplő a király lánya, csak már az első részben a fejünkre zúdítják a lecsót, és emiatt a lecsó miatt Yonának le kell lépnie testőre és egyben gyermekkori barátja társaságában. (A királyság egy ilyen kínai-japán ötvözetű valami egy alternatív múltban.)

Hakushaku to Yousei

A cím lefordítva: "A gróf és a tündér". Namármost, a gróf az gróf, de a tündér nem tündér csak látja a tündéreket. Romantikus.

Akagami no Shirayukihime

Cím jelentése: "Vöröshajú Hófehérke". A lány nem hercegnő, de összefut egy herceggel. Azt hiszem sejted a továbbiakat

Hataraku Maou-sama

Háát... nem tudom ez számít-e, de a főszereplő srác a Sátán, aki bizonyos okok miatt a Földön rekedt, emberi alakba zárva. Inkább vígjáték, a romantika csak ilyen sejtetés szintű.

Neppu Kairiku Bushi Road

Film, akció. A főszereplő lány hercegnő, de a címe nem kap jelentőséget a történet során. Nincs benne sok romantikus jelenet, de ami van, az aranyos.

No Game No Life

Otaku testvérpár játékvilágba száműzetik (vagyis invitálódik), ott pedig a báty "világuralomra tör", magyarán ő lesz a király, a húgával együtt, egyébként. A harmadik főszereplővel játékvilágban találkoznak, ő pedig az előző király lánya.

2016. jan. 4. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Még eszembe jutott a Soredemo Sekai wa Utsukushii. A fiú fiatal király, a lány egy másik ország hercegnője. Érdekházasság, és ebből valódi kötődés is kialakul.

2016. jan. 4. 16:15
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!!!! szinte egyiket se láttam még. Édes tőletek hogy ilyen sok animét mondtatok tényleg hálás vagyok mert már kezdtem kifogyni az animékből!(főleg a szerelmesekből)
2016. jan. 4. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Grófos pl a Kuroshitsuji ,
2016. jan. 5. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm*-*
2016. jan. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!