Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime amiben egy...

Nevem Panni kérdése:

Van olyan anime amiben egy fiú beleszeret egy heteroba fiúba?

Figyelt kérdés
Olyan kéne amiben egy meleg fiú egy heteroba szeret bele. Lehet a barátja is de lehet idegen is akivel nemrég találkozott. Az is lehet, hogy a hetero srác viszonozza az érzéseit egy idő után de olyan is lehet, hogy elutasítja. Tudom nehéz kérés de remélem van ilyen. Nagyon szépen köszönöm ha tudtok ilyet!

2015. dec. 31. 13:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak mangát, vagyis manhuát ismerek ilyet. 19 Days a címe, de csak angol fordítása van, magyar nincs. Viszont az egész gyakorlatilag erről szól, hogy az egyik srácnak tetszik a másik és folyton ilyen vicces, homoszexuális v. annak tűnő helyzetekbe keverednek...
2016. jan. 3. 06:12
 12/16 anonim ***** válasza:
A 19 Tian-nak(19 Days) van magyar fordítása is, amit folyamatosan adnak ki.
2016. jan. 3. 08:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Esetleg van még olyan amiben nem jönnek össze? Tehát a meleg bevallja de nem távolodnak el vagy bem vesznek össze, csak nem visszonozza az érzéseit a másik fél. :D

Tudom, sokat kérek

2016. jan. 3. 22:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a zöld pacsi!
2016. jan. 3. 22:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, és esetleg linket tudsz adni a magyar fordításról? Nagyon megköszönném!
2016. jan. 3. 22:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Megtaláltam animeaddicton. Esetleg még tud valaki? De mindenkinek NAGYON szépen köszönöm!
2016. jan. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!