Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van olyan anime amiben egy...

Nevem Panni kérdése:

Van olyan anime amiben egy fiú beleszeret egy heteroba fiúba?

Figyelt kérdés
Olyan kéne amiben egy meleg fiú egy heteroba szeret bele. Lehet a barátja is de lehet idegen is akivel nemrég találkozott. Az is lehet, hogy a hetero srác viszonozza az érzéseit egy idő után de olyan is lehet, hogy elutasítja. Tudom nehéz kérés de remélem van ilyen. Nagyon szépen köszönöm ha tudtok ilyet!

2015. dec. 31. 13:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A Kyou Kara Maou talán ilyesmi:]
2015. dec. 31. 13:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Esetleg még tudtok?
2015. dec. 31. 14:34
 3/16 A kérdező kommentje:
Utánanéztem de nem igazán az amit keresek. Olyasmi kéne amiben tényleg csókolóznak és tulajdonképpen erről szól. Hogy a srác szereti a hetero srácot. 😁 ilyen shounen ai/yaoi féle kéne. Szóval a végén mégiscsak rájön a hetero, hogy meleg vagy valami ilyesmi. Ez legyen a fő szál és ne a mellék.
2015. dec. 31. 14:42
 4/16 anonim ***** válasza:

Értem:/

És mi a helyzet a Junjou Romantic/ Terrorist meg nem tudom mi a harmadik animékkel? Azt már láttad? Vagy a Sekai ichi hatsukoi vagy mi a fene. Bocsi, már rég láttam, azért nem tudom, hogy kell írni pontosan xD

2015. dec. 31. 14:47
 5/16 anonim ***** válasza:

Koisuru Boukun

Ez szinte teljesen ugyanaz amit akarsz.

Viszont animében csak Ova van.

De nagyon ajánlom! Itt a manga linkje:

[link]

2016. jan. 1. 02:31
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A sekaiichit és a junjout már láttam és imádtam!

Köszönöm a linket is, mé fogom nézni.

2016. jan. 1. 10:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Esetleg van még? Vagy sokat kérek?
2016. jan. 1. 13:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Hybrid Child (ugyanaz a mangakája mint a sekaichinek meg a junjounak)

Love Stage

Loveless (bár nekem nem tetszett)

Tight-rope (imádom)

Gravitation

2016. jan. 1. 18:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem! A Love Staget, a Tight Ropeot és a Hybrid Childit láttam már. De ezek egyszerű yaoi/shounen ai animék,nem? Azért nagyon szépen köszönöm
2016. jan. 1. 19:10
 10/16 Viven kérdései ***** válasza:

Bocsi ha rosszul írom

Hey class President!

Őszintén sokkot kaptam ettől az animetol véletlenül találtam és amikor elkeztem nézni...Nekem durva volt de szivesen megnéztem volna csak 1resz birtam

2016. jan. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!