Anime függő vagyok. Hogy tudnék leszokni?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és anime függő.De már hiányzik az életem xdd :c.Naponta 20- 25 részt vagy annál többet nézek meg, de már én is unom.Tényleg egesz nap csak azt nezem es mar en sem örülök ennek. 5 tanuló vagaok de nem végzem rendesena kötelességeim vagyis hát sosem tanulok és sosem irok házit , mondjuk ez már két éve de mindegy is. Nem segitekk eleget otthon de egyszerüen nem birom ki ha nem nezhetek egy nap animeket. tudom hogy akaraterő kell hozzá de egyszerüen nem megy . Van valami ötletetek? elöre is köszi :ccc2015. dec. 29. 21:42
11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat az idobeodztas jo otlet
Es zenet tanulnu (csellozni ) csak 3 honap mulva kezdhetek koszonom a tanacsokat
Azota joval csokkentettem az adagot (lol) mar csak napi 5-6 resz eddig de ezt termeszetesen meg lejjeb fogom venni :)
2016. jan. 3. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!