Anime függő vagyok. Hogy tudnék leszokni?
12 évesen erettsegis peldakat? XD
Amugy a megoldás: Maximalizald a napi megnezendo részeket, vagy a raforditando idot.
En pl. csak este 10-12 között animezek, esetleg delutan meg 1-2orat, de az eleg ritkan.
Valamivel el kell utnod a fölös idődet, csak ne rakj fel fel ev utan olyan kerdest, hogy segítség! Jatek függő vagyok, vagy a változatosság kedvéért eloszereplos sorozatokat nezel reggeltől estig
XDddd
Rendben köszönöm a válaszokat
Amugy meg mar nem nagxon ertenem au erettsegis fizika anyagot szoval elokerestem egy hetedikes TK t okvasgatom ha unatkozom
Minden nap írj egy listát aznap mit fogsz megcsinálni. Tudd le azokat minél hamarabb (pl. x anyag megtanulása és lecke stb...)
Ha kész vagy csak akkor animézz.
Illetve szervezz magadnak szociálisabb programokat is, pl. zenetanulás zeneiskolában vagy sport (sport egyletben pl).
Nincs abban semmi rossz, ha animézel, én napi 10-15 részt nézek.
Ha "le akatsz szokni" akkor gondold át, hogy ha kevesebbet néznél, és este 7-12 között akkor addig mindent meg tudsz csinálni.
Nem tudom elmagyarázni >< ... Nos az első legyen a tanulás, egy kis segítség otthon , majd az anime.
Remélem tudtam segítteni.
Napi 10-15 rész?!
Az oké, hogy én egyetemre járok, de hogy a francba van időtök ennyi animét megnézni? Azért belegondolok mennyi sokkal egészségesebb és hasznosabb dolgot lehetne ennyi időben csinálni pl. nyelvtanulás stb...
Én is nagyon szeretem az animéket, de azért ez elég durva adagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!