Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Leg hihetetlenebb anime karakter?

Sanyi1234567890 kérdése:

Leg hihetetlenebb anime karakter?

Figyelt kérdés

Kategória mindegy, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek ki a kedvenc/legcsodálatraméltóbb anime hősötök, bármilyen okból kifolyólag.

Nekem Narutobol Madara, mert soha sem adta fel, egy zseni mert hibátlanul tervez előre és azoktól a dolgoktól eltekintve amiket tett közben, az egész világ sorsát hordozta a vállán.

2015. dec. 1. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Lelouch (Code Geass): Elhitette az egész világgal, hogy gonosz, zsarnok, végül feláldozta magát csak azért, hogy béke lehessen.
2015. dec. 1. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lelouch szintén. Az egyik legönzetlenebb karakter az önzőség álarca mögé bújva, egy zseniális elme, aki csak egy jobb világot akart létrehozni, ezért olyan eszközökhöz nyúlt, amiknek köszönhetően gyűlölték, megvetették.

Nagyon szeretem még Homurát is (Madoka Magica). Szinte teljesen feláldozta önmagát a céljáért, hogy megmentse a számára legfontosabb személyt. Nem adhatta fel soha, végig kitartott, kereste a megoldást.

(+Gintoki a Gintamából, egy fakarddal legyőzni mindenkit nem kis teljesítmény:D)

2015. dec. 1. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát az első kedvencem aki a leg hihetetlenebb a Dragon Ball című animékből Son Goku egyébként a mellettelévő kedvencem a mostanába készülő One Punch Man főszereplője Saitama :D
2015. dec. 1. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy mindenkinek egyből Lelouch jut eszébe, de nekem is őt kell választanom. Az ő karaktere az, ami a Code Geass-t az egyik kedvenc animémmé tette.

Ezen kívül még ott van Gintoki a Gintamából és Emiya Kiritsugu a Fate/Zero-ból.

2015. dec. 1. 23:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Yagami Light, mondjuk nem hősként hanem, negatív figuraként gondolok rá. A bukás felé vezető útja, és a bukása is úgy gondolom példaértékű, mindemellett nagyon is emberi. Lelouchnak van Lighttal ellentétben van búntudata hiába szábadulna tőle. Light érzelmileg se az apja halálával, se a húgát ért szerencsétlenséggel nem törődött, (az apja halálakor azért akadt ki mert nem tudta M-et megölni). Mindemellett egy igazi elit gyerek, éltanuló-élsportoló, komoly jogtudományi gondolatokkal.
2015. dec. 2. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
*bűntudata
2015. dec. 2. 18:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem Gintoki a Gintama-ból és Saitama az One Punch Man-ből jutott eszembe rögtön! xD De komolyra fordítva a Hourou Musuko szinte teljes szereplőgárdája, az Ookami Kodomo Ame to Yuki-ból az anyuka és a Koe no Katachi-ból Nishimiya-san. Mindegyikük tiszteletet érdemel a bátorságukért és kitartásukért.
2015. dec. 2. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Lulus [link]
2015. dec. 4. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

L Lawliet a Death note-ból. The best. Az intelligencia nagymestere, a logika bajnoka, a cukiság netovábbja... Reggelig sorolhatom!

2015. dec. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!