Szerintetek melyik animéből van ez a kép?
Figyelt kérdés
Születésnapom alkalmával édesanyám rányomtattatta egy párnára de, nem tudja ,hogy honnan származik és hát, én meg szeretném tudni hogy mégis melyik animekarakterre hajtom le a fejemet esténként.
2015. okt. 4. 16:54
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi a vesszőhibák miatt
2015. okt. 4. 16:57
3/9 anonim válasza:
Sz'tem csak egy sima rajz. Nem igazán találkoztam még ilyen szereplővel, meg a rajzolása is elég amatőr...
4/9 anonim válasza:
Ez valakinek a saját rajza/karaktere.
5/9 anonim válasza:
"Sz'tem csak egy sima rajz. Nem igazán találkoztam még ilyen szereplővel, meg a rajzolása is elég amatőr..."
Mekkora atomfizikusok élnek itt gyiken. :D Tényleg fanart, de a Higurashi no Naku Koro Ni-ből Hanyuu karaktere.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! <3
2015. okt. 5. 16:01
7/9 anonim válasza:
Szívesen. <3
Ja igen, 5000 lesz. xD
8/9 anonim válasza:
Egyik kedvenc sorozatom, de nekem se tűnt, fel hogy ő az. Stílus annyira más volt, illetve a fejhallgató se megy hozzá, szarvakat észre sem vettem...
9/9 miranikki válasza:
higurashi hanyuu a karekter neve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!