Ki milyen animet néz jelenleg?
Én:
K - Return of the kings
Gurren Lagann
Kuroko no Basket
Area no Kishi
Special A
Chihayafuru 2
Tokyo Ravens
Full Metal Panic The Second Raid
Jelenleg csak ebből a szezonból nézek animéket (a Madoka újranézése után nem tudom rávenni magam másra):
Comet Lucifer - minden tekintetben egy nagy csalódás számomra
Dance with Devils - fiúháremhez képest jó
Diabolik Lovers More, Blood - "ha már az első évadot néztem" illetve "az Amnesiánál még mindig jobb" alapon nézem, de már kezd fájdalmat okozni
Fairy Tail - a mostani arc egész jó
Gakusen Toshi Asterisk - kliséhalom, hetente egyszer jó
Gintama - ami soha nem tud csalódást okozni
Heavy Object - vannak benne értékelhető dolgok, de nem tudom, kibírok-e 24 részt belőle
K: Return of Kings - izgalmasabb, mint az első évad, a grafika pedig még mindig gyönyörű
Noragami Aragoto - jobb, mint az első évad, izgalmas, összességében mindig várom a következő részt
One-Punch Man - imádom a paródiákat (lásd Gintama), úgyhogy ez is nagyon bejön, bár azért a Gintama minden tekintetben jobb (talán egyedül annyi, hogy ebben több a harc) szerintem
Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen - sokkal jobb, mint az első évad
Rakudai Kishi no Cavalry - a szezon legnagyobb meglepetése számomra, amilyen klisésen indult, olyan jó dolog kerekedett belőle
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru - le tud kötni, kellemes kis történet, de nem túlságosan maradandó
Shingeki! Kyojin Chuugakkou - nem szívlelem a Shingekit, de úgy gondoltam, a paródia fog tetszeni, mert szeretem őket... hát, nem jött be
Subete ga F ni Naru - az egyik legjobb a szezonban, nagyon jó atmoszférája van, bele-bele borzongok néha
Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai - az első rész annyira nem jött be, de egyre jobban tetszik
Ushio to Tora - amennyire jó volt az első fele, a mostani arc annyira rossz, kicsit soknak érzem elsőre ezt a 26 részt
Fullmetall Alchemist
Black Rock Shooter
Hunter x Hunter
Kill la Kill
és pár ecchit, yurit :3
16/L
One-Punch Man
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen
Danmachi
Akkor vegyél szemüveget.
Alatta van, nem mellette ;w;
Bleach
Blood +
Nanatsu no taizai
Angel beats
Haganai
Kyoukai no kanata
Noragami aragoto
Yuri kuma arashi
Shinsekai yori
Shirokuma cafe
Aku no hana
Ookami to Koushinryou
Gakusen Toshi Asterisk (most fut)
Rakudai Kishi no Cavalry (most fut)
Noragami Aragoto (most fut)
Utawarerumono: Itsuwari no Kamen (most fut)
Illetve Oniichan dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!-ből az első részt megnéztem, de még nem vagyok benne biztos, hogy folytatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!