Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki milyen animet néz jelenleg?

Ki milyen animet néz jelenleg?

Figyelt kérdés

Én:

K - Return of the kings

Gurren Lagann

Kuroko no Basket

Area no Kishi

Special A

Chihayafuru 2

Tokyo Ravens

Full Metal Panic The Second Raid

2015. nov. 27. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
JoJooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooO
2015. nov. 29. 11:15
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Jelenleg csak ebből a szezonból nézek animéket (a Madoka újranézése után nem tudom rávenni magam másra):

Comet Lucifer - minden tekintetben egy nagy csalódás számomra

Dance with Devils - fiúháremhez képest jó

Diabolik Lovers More, Blood - "ha már az első évadot néztem" illetve "az Amnesiánál még mindig jobb" alapon nézem, de már kezd fájdalmat okozni

Fairy Tail - a mostani arc egész jó

Gakusen Toshi Asterisk - kliséhalom, hetente egyszer jó

Gintama - ami soha nem tud csalódást okozni

Heavy Object - vannak benne értékelhető dolgok, de nem tudom, kibírok-e 24 részt belőle

K: Return of Kings - izgalmasabb, mint az első évad, a grafika pedig még mindig gyönyörű

Noragami Aragoto - jobb, mint az első évad, izgalmas, összességében mindig várom a következő részt

One-Punch Man - imádom a paródiákat (lásd Gintama), úgyhogy ez is nagyon bejön, bár azért a Gintama minden tekintetben jobb (talán egyedül annyi, hogy ebben több a harc) szerintem

Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen - sokkal jobb, mint az első évad

Rakudai Kishi no Cavalry - a szezon legnagyobb meglepetése számomra, amilyen klisésen indult, olyan jó dolog kerekedett belőle

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru - le tud kötni, kellemes kis történet, de nem túlságosan maradandó

Shingeki! Kyojin Chuugakkou - nem szívlelem a Shingekit, de úgy gondoltam, a paródia fog tetszeni, mert szeretem őket... hát, nem jött be

Subete ga F ni Naru - az egyik legjobb a szezonban, nagyon jó atmoszférája van, bele-bele borzongok néha

Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai - az első rész annyira nem jött be, de egyre jobban tetszik

Ushio to Tora - amennyire jó volt az első fele, a mostani arc annyira rossz, kicsit soknak érzem elsőre ezt a 26 részt

2015. nov. 29. 17:45
 13/19 anonim válasza:
63%

Fullmetall Alchemist

Black Rock Shooter

Hunter x Hunter

Kill la Kill

és pár ecchit, yurit :3

16/L

2015. nov. 29. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:

One-Punch Man

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen

Danmachi

2015. nov. 29. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
A Rainbowot és az Owari no Seraphot egymás mellett említeni? XDDDD Na aaszem most égtem ki. xD
2015. nov. 29. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél szemüveget.

Alatta van, nem mellette ;w;

2015. nov. 29. 20:37
 17/19 anonim válasza:

Bleach

Blood +

Nanatsu no taizai

Angel beats

Haganai

Kyoukai no kanata

Noragami aragoto

Yuri kuma arashi

Shinsekai yori

Shirokuma cafe

Aku no hana

2015. nov. 29. 21:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Ookami to Koushinryou

Gakusen Toshi Asterisk (most fut)

Rakudai Kishi no Cavalry (most fut)

Noragami Aragoto (most fut)

Utawarerumono: Itsuwari no Kamen (most fut)

Illetve Oniichan dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!-ből az első részt megnéztem, de még nem vagyok benne biztos, hogy folytatom.

2015. nov. 30. 16:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Death Note

Sword Art online

2015. dec. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!