Ezekből az animékből szerintetek melyiket nézzem meg?
2015. nov. 13. 20:25
11/13 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a sok Code Geass ajánlás, de szerintem korántsem olyan jó anime. Nagyjából a felénél dobtam, amikor is feladtam a reményt, hogy nekiáll szólni is valamiről.
+1 a Gosickra
12/13 anonim válasza:
Ha végignézed, úgy nyer értelmet a Code Geass. Rengeteg mondanivaló van benne, amik leginkább a második évadban jönnek elő, illetve az első évadban jobban rámentek a fanservice-re. Szerintem az se véletlen, hogy toplistákon is az élbolyban van mindig, illetve az, hogy magas pontokat adnak rá.
Ettől függetlenül megértem, ha valakinek nem jön be, de szerintem a Code Geass egyike azon animéknek, ami nem túlértékelt, de ez tényleg már csak szubjektív vélemény:)
13/13 anonim válasza:
20:14
Remélem ezt úgy mondod hogy a sok shounen gagyit agyon dícséred. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!