Ezekből az animékből szerintetek melyiket nézzem meg?
2015. nov. 13. 20:25
1/13 anonim válasza:
Gosick-ot, Haikyuu-t mindenképp, ezeken túl pedig nem időpocsékolás az AnoHana, a Hyouka (mondjuk ez sokaknak 'lassú', de nekem a kedvenceim közé tartozik), a Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru, a Shigatsu wa Kimi no Uso, a Chihayafuru, és a Barakamon sem.
2/13 anonim válasza:
Én a Code Geass-t ajánlom, az egyik legjobb történettel és karaktergárdával megáldott anime.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszike ^-^
2015. nov. 13. 20:49
4/13 anonim válasza:
+1 a Code Geassre.
De a linken az aktuálisok közül, az FMA kivételével mindegyik gagyi.
5/13 anonim válasza:
A Code Geass-t ha még nem láttad, és szereted az animéket, akkor szégyelld magad, és sürgősen pótold!
6/13 A kérdező kommentje:
Asszem akkor tényleg a Code Geass lesz
2015. nov. 13. 22:32
7/13 anonim válasza:
Code Geass
Junjou Romantica <3
Loveless <3
Kuroshitsuji
Kyou Kara Maou
Nana
Pandora Hearts
Sekaiichi Hatsukoi
Shugo Chara
Toradora
Togainu no Chi (habár a visual novel jobb:Đ )
8/13 anonim válasza:
még hozzátenném az Ansatsu Kyoushitsu-t
9/13 anonim válasza:
és a tokyo ghoul-t
+ ez egy haláli anime, Danshi Koukousei no Nichijou. ezen én kiköptem a tüdőm :D
10/13 anonim válasza:
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
az első évad az egyik legkreatívabban megírt, legviccesebb anime szerintem. a második már túl romantikus, de az is kiemelkedően jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!