Animesek! Animeket keresek. Tudnátok nekem segíteni?
Fullmetal Alchemist Brotherhood (aka Testvériség)
Két főszereplőnk van, egy testvérpár, Edward (Ed) és Alphonse (Al). Előbbi a történelem legfiatalabb állami alkimistája (12 évesen lett az, most 15), utóbbi pedig csak egy lélek, amit egy páncélhoz kötöttek. Úgy indul a sorozat, hogy Ed meg akarja szerezni a bölcsek kövét, hogy visszajuttassa öccsét az eredeti testébe, de kiderül egy csomó dolog, mindenbe beleütik az orrukat, aztán belekeverednek egy országszintű "aprócska problémába", ennek eredményeképp az utolsó kb 10 rész tömény akció. A történet összetett, rengeteg szereplőt soroltat fel, akik annyira egyediek, hogy még a leglényegtelenebb mellékszereplő nevét is simán tudom, nem is beszélve a fontosabbakról. A grafikáját kiválónak tartom, és végig fenntartja az érdeklődést. Potom ötször néztem végig xD A szerelmi szál halvány, hogy ne tegyen kárt a célközönség lelki világában, de a pillanataik nagyon aranyosak ill. viccesek. Kiderül a sorozat során, hogy szerelmesek egymásba (mármint Ed és Winry), és az utolsó részben elképesztően "kyaaa*-*" a vallomás. Csókjelenet nincs benne, de elég egyértelmű utalást kapunk arról, hogy születik két gyerekük.
Noragami
Igazából három főszereplő van, két fiú és egy lány. Yato isten, Yukine regália (halott tiszta lélek, aki fegyverré tud átalakulni), Hiyori pedig ember, csak amikor Yatoval találkozik, egy baleset miatt félszellem lesz belőle (a lelke random időpontokban kilép a testéből). Az animében még nem annyira érzékelhető a romantikus szál, de a mangában már kezd kibontakozni. Most fut a 2. évad.
Többi, amihez ljsta vagyok ismertetőt írni:D :
Charlotte
Gosick (egy fiú és egy lány a főszereplő)
Kamisama Hajimemashita
Kotoura-san (itt a főszereplő lány)
Rosario To Vampire ; Szép a grafikája, fiú a főszereplő, de ez sajnos egy ecchi, és hárem kategóriába sorolható.
Ha nem tudod ecchi=18+-os dolgok. 2. évadja is van, az első évad 12.részes, a 2. évad 13.részes. Azt mondják lesz 'capu3' azaz 3.évad, de szerintem ami fenn van az fake. Visual Novel is van belőle.
Az anime 2008-as.
Indavideón magyar felirattal tudod megnézni.
Plastic Memories;Ez inkább egy dráma+romantika, de vannak benne harci jelenetek is. A szomorúbb animék kategóriájába sorolnám, ha nem bírod a szomorú végeket, akkor inkább el se kezdd nézni. Fiú a főszereplő, rajzolás nagyon profi. Vicces jeleneteket is láthatunk benne, de a végén nem sokan bírják ki hogy ne fakadjanak sírva. Ez is olyan 13 rész :D Csak 1 évadja van.
2015.-ös anime.
Indavideón magyar felirattal van fennt ez is.
Naruto; Ezt szerintem ismered,de ha mégsem akkor leírom. Ez egy nagyon népszerű,Ninják életére fekteti a hangsúlyt, egy kis drámát persze itt se hagyhattak ki. Fiú főszereplő,vicces,szerelmi szálak,minden megvan.
Őszintén nem tudom meg mondani hány évad, azt tudom hogy 220 rész, és van belőle egy folytatás, a Naruto Shippuden. Ez Naruto 3 év utáni visszatéréséről szól. Sok csata stb. Ugyanaz mint a Naruto. Most terveznek egy sorozatot,amiben Naruto és Hinata gyerekéről lesz szó. A címe asszem Baruto lesz XD . A rajzolása időközben fejlődik,annyira nem szép.
Az anime 2002-es.
Naruto magyar szinkronnal megtekinthető azthiszem majdnem a végéig, vagy talán egész végig. (Ezt az animét sok helyen megtalálod, de én most is az Indavideót ajánlanám.) A Naruto Shippuden már csak magyar felirattal nézhető :(
Kyoukai No Rinne;2015-ös action,shounen,és főleg vígjáték. Itt egy lánnyal kezdődik a történet, de utána rengeteget szerepel a srác főszereplő. Szerintem nagyon király anime, 2.évadja várható. 25 részes.
Ugyanúgy magyar felirattal,az indavideón tudod megnézni.
Na még egy utolsó XD
Inuyasha;Most néztem,nagyon népszerű aranyos,vicces,shounen. Itt is egy lánnyal kezdődik a történet, de a fiúnak is rengeteg szerep jut :D Szerelmi sokszögek,minden megvan benne, röpke 193 rész a zárósorozattal együtt. A Movie-kat nagyon ajánlom :D
A rajzolás itt is idővel fejlődik bevallom az elején rossz volt.
2000-res anime.
Magyar szinkronos 113.részig. Utána felirattal van fennt :D
~Ha majd még keresel animét,írhatsz nekem privátba is,mert már nagyon sok ilyen kérdés van, bevallom én is sok ilyen kérdést tettem fel :c . De szerintem ez felesleges~
~Haru-chan~
Shijou saikyou no deshi Kenichi
Lényegében animésen túlspilázottan használnak benne harcművészeteket bandás utcai harcok során. A főszereplő jólelkű és kezdetben gyenguska, majd "elmebeteg" mesterei "kegyetlen" edzéseinek köszönhetően egyre erősebbé válik. Sok humorral van fűszerezve.
Charlotte -Szép rajzolás, fiú főszereplő. Természetfeletti képessége van szinte mindenkinek. Sok akció van benne. Utcai harcok (is) vannak benne. Egy "romantikus szál" kíséri végig a történetet.
2015.-ös, és 13 részes.
Pont olyan amilyet te keresel, csak van benne egy kis elmebetegség+vér. De nem sok eskü.xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!