Animések, tudnátok a lentiekhez hasonló, jó animéket ajálnlani?
Sword Art Online
Nekem a kedvencem elég jó a sztorija + a második évada a Gun Gale Online
Hunter x Hunter (2011)
A Bleach-hez hasonlóan ez is egy hosszabb shounen (148 részes), szóval bőven lesz benne harc. A főszereplője Gon, egy fiú, akinek az álma az, hogy apjához hasonlóan vadásszá válhasson, hogy megtalálhassa őt. A vadászok magasan képzett emberek, különleges kiváltságokkal. A fiú hamar összebarátkozik néhány társával, és közösen belevágnak a Vadász Vizsga letételébe.
Szerintem ez egy nagyon jó shounen a hosszabb fajták közül, nekem legalább is nagy kedvencem. Vannak benne már-már seinen-t súroló részek is.
Bokura wa Minna Kawai-Sou
Egy 12 részes szerelmi történet egy fiúról,aki szerelmes lesz egy csendes,könyvmoly lányba.Ahol lakik,ott él még két perverz,és kb azok ketten adják meg a sorozat hangulatát.
Kaichou wa Maid-sama!
Egy shoujo.A főszereplő Misaki,aki a kemény diákelnök,viszont titokban maid egy maid caféban.És erre a titokra jön rá Usui,az iskola legmenőbb sráca.
Fairy Tail
Egy hosszabb shounen még most is fut,a főszereplő Lucy,akinek álma hogy bekerüljön a Fairy Tail céhbe.Sok harc van benne és poén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!